Спиране ала на село, ама в София, "Княжево"
Спиране ала на село, ама в София,
Здравейте, тази снимка я изпращам от кв. "Княжево", ул. "Миле Попйорданов" 49. Този автомобил вече седи там около месец. Както се вижда преминаването по тротоара е невъзможно. А за хората с увреждания и майки с колички да не говорим, може би трябва да прелитат над него? Снимка: Радослав | 25 яну 2018 07:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
5423
12
5
Напиши коментар Коментари
12
2
 
6
 
! Отговори
- преди 6 години
Вместо да качвате снимки по сайтове, просто се обадете на центъра за градска мобилност, идва паяка, вдига колата и чао чао проблем. Ама е трудно да се обадиш на градска мобилност, но е лесно да си направиш една снимка и да я качиш някъде.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, да весело е! Не съм искал да напиша СКАП, а скрап. Публикува се обаче като скраб. Гледам и на теб не ти се е получило. 6-ти клас, а?
10
0
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Весело е, но защо го пращаш за "козметично средство за пилинг на кожата" - скраб? Може би скаП си искал да напишеш... Да го беше завършил тоя 6ти кУас, а? тъпанарщини...
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой е казал , че в София няма т.н. селяни.Там са най-много.
8
0
 
9
 
! Отговори
митко преди 6 години
Хайде сега къде е държавата в такива случаи...кой ще гобглоби ?
7
0
 
9
 
! Отговори
Решение преди 6 години
Ако нито един от предходните 7 съвета не помогне, моля следвайте инструкциите:1. Запознавате с проблема кварталния автоджамбазин.2. Договаряне прилична цена за скраб в небезизвестна пернишка борса за метали.3. Договаряне кетъринг за другата седмица - масите по възможност на същия тротоар, ако позволява времето.4. Каните съседите на безплатен банкет.Извод: който дойде, но не му се яде и ви гледа гадно (или пък изобщо не се появи) ще да е гордият собственик на двутоновата щайга. :-)
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ул. Миле Попйорданов (известна още като улица Шарнирка) е може би най-отвратителната улица в Княжево и околностите му. Не е само този - по цялата улица има паркирани коли на тротоара, а той навсякъде е тесен и не е предвиден за такова нещо. Другите пък паркират на самата улица и пречат на движението. За капак на всичко на всеки 20 метра има напречни кръпки които всяка година потъват с по 1-2 сантиметра.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз като гледам какъв е тротоара, вместо да говорите за маиките с колички говорете за скиорите и хокеистите, по този лед няма как да ти върви нищо.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е пред всеки блок и къща
3
1
 
15
 
! Отговори
Писна ми преди 6 години
само не разбирам защо няма кой да излезне и да я почупи???
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прескачайте през капака на автомобила, той сега се явява продължение на тротоара във вертикална посока. Като минат десетина човека по този начин, собственикът би трябвало да се позамисли.
1
0
 
44
 
! Отговори
съвет преди 6 години
Пускате един сигнал, най-добре писмен, до център за градска мобилност и ако е неправилно паркирал идват и го вдигат с паяка. След това повече няма да спира там, особено ако е за трайно паркиране. Доколкото разбирам не става въпрос за бързо спиране, за да свърши нещо, което пак не е опрадвание, но поне е разбираемо..... Тук и да качвате снимки никой няма да ви реши проблема. Другия вариант е общинска полиция, те обаче слагат само фишове за неправилно паркиране, първото е по-възпитателно.