Отново "инвалиди" на празен паркинг!
Отново
Отново инвалиди на празен паркинг ! Снимка: Тодор Тодоров | 28 окт 2017 07:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
11
4585
4
1
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Няма как *** да бъде убеден,че е срамно да се прави на инвалид,спирайки на обозначено за целта паркомясто.Има хиляди полицаи,които могат да посъберат глоби от подобни еУементи,но кой да ги накара?
10
0
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Не е важно кой кой е. Замисли се малко, защо са направени тези места и за всички трудности, които имат инвалидите. Не е ли по-добре да помагаш, вместо да си мислиш за *** и да се ежиш
9
0
 
5
 
! Отговори
много сме отворени преди 6 години
До 5 До тоя с трайните у : Ще дойда бе, що да не дойда! Мисля да взема и един приятел - Макаров се казва! Само, че не знам ти дали ще си там!!
8
1
 
10
 
! Отговори
toto преди 6 години
Правилата са си правила ! Докато не се спазват,ще бъдем на това дередже ! Защо като излезем извън България ,ставаме много стриктни, а ? Защото има големи ГЛОБИ и като ти бръкнат в джоба , вече си стриктен.....
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, гадно е, че увреждането трябва да е трайно. Аз претърпях операция и бях 30 дена на патерици. Първите 4 бях на количка. Трябваше да плащам на хора, да ми носят нещата вкъщи, защото бе абсурд, да мина 200 метра навън в студа в тогавашното ми състояние.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 5 - Ние сме културните и нормални хора, който не искаме да живеем с диваци, които още не са готови да излязат от пещерата.
5
21
 
0
 
! Отговори
До тоя с трайните у преди 6 години
Кой си ти бе да сееш 'правосъдие кой е инвалид и кой не '?Кой си ти да определяш кой кога и къде ще паркира на 'празен паркинг? Ела ми кажи че искаш инвалидното място и аз ще ти причиня трайни увреждания така че да топлиш това място завинаги.
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немат работа снимат на хората колите
3
3
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Това, че си със счупен крак не те прави инвалид!!! Тези места са за хора с трайни увреждания!!!
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тодоре,що не отидеш на някой да му направиш забележка право в очите,а се криете като мишоци и снимате.Не знаеш кой какъв е.Ако пребият баба на трамвайна спирка по сред бял ден няма да се намесиш.Ама тайничко снимаш с телефона си.Големи репортери станахте.
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв ти е проблема,паткоо задремала? Аз съм със счупен крак и се движа с патерица и не НЯМАМ стикер за инвалид.Бременните жени също са трудно подвижни и НЯМАТ СТИКЕР, майките с колички и те нямат.За сметка на това пръдльовци съа стикера на дедо си сеят простотия в интернет.Като е празен паркинга на тебе какъв ти е проблема,***?