На изолация, братя!
На изолация, братя!
Така ще се преборим :) Снимка: Баче Кольо | 25 сеп 2013 13:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
17180
73
15
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Darwin преди 10 години
До vargПредлагам ти или да си намериш работа или да се връщаш обратно там...
30
0
 
2
 
! Отговори
До 28 преди 10 години
Ама кой беше ти точно, че някой да ти дава доказателства и да ти се обеснява. Бати жалкия тип.
29
9
 
6
 
! Отговори
varg преди 10 години
Хахаха по време на комузнима печката ни работеше на 4 и плащахме стотинки ток.
28
3
 
3
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До ТодорСамо некадърниците стават юристи...
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хейтват, щото им е платено да хейтват, така ли не разбрахте?
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе 14-тия умник,тоя АЕЦ Белене горнобанска вода ли ще гори?Колко независим ще станеш,чак нема да ти се верва...
25
5
 
8
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
До теб - много си *** чесно .Човека е юрист и е направил каквото може. Качеството не си ти човека да го определиш. Не те знам дали си майстор или си просто алкохолик ама не плюи съвестните хора. Неграмотни ми разбирачо!
24
15
 
9
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Този вакъл аграр не знае от какъв нефт се произвежда пенополистирола...Не знае, че цената на петролните продукти не се определят на московската борса.Не знае, че плаща в пъти по-висока цена заради неруски ВЕИ.Не знае, че с това тънко EPS-че ще си забие само един чепат колец отзад... на стената.Много неща неща не знае...
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Веднага си пролича кой си е продал г*за на руския империализъм :D
22
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При нас изолират кокошарниците с това нещо дето е в ръката му.
21
9
 
4
 
! Отговори
Bogey преди 10 години
До АнонименДо АнонименАко не са били тези хора досега да си ходил обрязан а жена ти с фередже ... мислиш ли че ако нашата западнала страна можеше да продава газ на други страни,щеше да го продава на някакви преференциални цени като за наш човек ?
20
2
 
12
 
! Отговори
джуджето дългоноско преди 10 години
хахаха, има нещо верно,и аз в момента сагам изолация.
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахахаха много добро :Д
18
2
 
14
 
! Отговори
tottenham преди 10 години
До СоциалистАйде спри с тези американски тец-ове, всички знаем колко ни ограбват, само че не аз съм им ги продал, насочи се към виновните, никой от нас няма вина за това. А с или без АЕЦ Белене, тока от т.н. американски тец-ове пак ще си го купуваме, защото такива са договорите.
17
8
 
7
 
! Отговори
човекът иска само преди 10 години
да се похвали колко е готин, как не че иска да каже това , но стига само аз съм са гледал малей мускулчетата ми пораснаха малко ама шъ взема да са снимам пък да изглежда и какъв съм работен, пък и хинтилигентен, ама и да кажа за руснаците че аз съм демек демократин и да *** аресат момите от ,,младите убавите и хинтилигентните,, пък и некой мож да *** вземе и дипутатин да стана , малейй/ АКО ЧОВЕКА ПРАВЕШЕ ПРОСТО ИЗОЛАЦИЯ И НЕ МИСЛЕШЕ ПО ГОРНОТО ПРОСТО СНИМКА НЯМАШЕ ДА ИМА , САМО ИЗОЛАЦИЯ,ХА ХА ХА.
16
17
 
10
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
До tottenhamПри положение че симпатизираш на отбор определян като "еврейски" моля те не ни пълни главата с "правилна политика". Най-скъпата енергия идва от американските ТЕЦ-ове а не от Русия!
15
3
 
30
 
! Отговори
tottenham преди 10 години
Абе, чета тука и просто не мога да повярвам какви глупости пишат повечето хора. Човека просто е перефразирал една фраза от комунизма, и то доста добре се е получило, а повечето хейтват ли хейтват. Гербер бил, не знам си какъв бил. Боже май наистина си заслужаваме съдбата.
14
2
 
20
 
! Отговори
Bacho преди 10 години
Евала! Лозунга кефи ;-) Повече такъв човешки "материал" трябва, а не от онзи лошия, за който бащицата (ББ) говОри ... ама като чета коментарите, а дано, ама надали ........
13
27
 
14
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Тоя 100% е гласувал за ГЕРБ!!!Той се топли с изолация а Бойко ни пази с дюнерджийници! :DСмях! *** е че човечецът едва ли осъзнава че ако не се построи АЕЦ Белене винаги ще сме зависими от някого! АЕЦ Козлодуй не може да работи вечно а северно американските любимците на този майстор ни кърпят със скъп ток от ТЕЦ-овете. България никога не може да бъде независима от към енергия! Природен газ и нефт нямаме а въглищата ни не стигат за никъде! Просто американците имат силно лоби!
12
4
 
26
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До Анонимен 11. Я кажи ти каво работиш??? икакво лошо има да не мърдаш от скелето??? Преди да седна зад бюрото и аз работих на скелето, и като се замисля май на скелето си ми беше по добре ;-) Аз му пожелавам да се задържи колкото се може повече на това скеле.. Жив и здрав.