no comment needed
no comment needed
Поне е истинска снимка. Няма да обяснявам координати и къде съм снимал Снимка: Фотаджията | 27 яну 2022 11:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
56
16576
3
9
Напиши коментар Коментари
44
5
 
2
 
! Отговори
отСиднейАав$тралия преди 2 години
Да обобщим до тук! Разбрах че съм общ работник. Нямам общо с Австралйски говермент. Никакви секретни проекти. Не мога да се прибера вкъщи. Затворен съм в лагер. Войници по улиците. Под домашен арест съм. Снимките крада от гугъл. Живея в Малашевци и Полски Тръмбеш. Не зимам 5 цифри долари на месец. Зимам 700лв. Плащат ми да пиша тук. Гледам крави, овце, кенгура. Починал съм от КОВИД. Не разбирам от ИТ, компютри и др. Мия чинии, гастербайтер съм все пак. Нямам семейство, жена деца. Непрокопсаник.
43
1
 
2
 
! Отговори
отСиднейАв$тралия преди 2 години
Разкри ме, в Полски Тръмбеш съм. Нали миналата седмица снимах Малашевските гробища, забрави ли
42
3
 
1
 
! Отговори
отСиднейАв$тралия преди 2 години
Радвам се да се забавляваме заедно. Можеш да заповядаш в офиса ни в Сидней или Канбера, бананчета на корем ги дялкаме с кътинг едж технологии. Някой можеш да видиш в филма за Сноудън. Имам и американци, в техническата комисия на една щатска федерална банка сме, но кой какво ще ти каже вече всеки сам си преценЯ..
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма далавера тази рубрика и благодарение на Синдьо се прави такъв трафик;)
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, не, ти не асимилираш. Това са бананчетата за говермента и цифрите, хоп-хоп и се мяткаш. Някой го беше написал и реших да пробвам. Прав е бил човека! Продължавай да ни радваш. Да си жив и здрав.
39
9
 
0
 
! Отговори
от СиднейАвстралия преди 2 години
До 40 и аз съм разочерован от 4укундури които не могат да четът и асимилират няколко числа. И слава богу се махнах от вас. Колкото по далеч от вас толкова по хубав става живота. Не знам що ама факт. Казвам че съм купувал ВИП билети по 4 цифри за концерти в Операта. Взимам 5 цифри долари на месец. Годишно взимам 6 цифри долари чисто. Напиши си го ако не го схващаш. Поздрави
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обявите за работа - в бюрото по труда. Снимай нивите и след това ще повярвам, че не си някой тpoл.
37
3
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Набирам селско стопански работници . За пролетно оране и засаждане на новата реколта .
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еееех, Синдьо...разочарова ме този път. Как 4 цифри, трябва ба са поне 6 и нищо не спомена за говърмънта този път и за фабричните тъмни стъкла! Чул съм, че на първи януари всяка година излъчват по цял свят концерта на Виенската филхармония от зала Musikverein. Защо ли?? Сигурно защото когато в Европа са създавали изкуство в долната земя са се гонили още с пръчки в прахоляка. То и сега не е много по-различно освен в 2-3 града по крайбрежието.
35
1
 
3
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
тихо ***
34
3
 
2
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Я се хващайте у работа . Кво само ми снимате .
33
16
 
3
 
! Отговори
отАвстралияСидней преди 2 години
Тия като Лора дето знаят само Операта и не знаят нищо друго за Австралия са турбо 3емеделци които на хабер си нямат от Новия Свят. За вас е направо Друга Вселена. Операта е последното което показвам на познати като дойдат тук. И на въпроса ти, Да бил съм на концерти в Операта понякога и ВИП билети съм купувал за 4 цифри. А ти в Операта стъпвала ли си? И на концерт на Стинг съм бил в БГ. Що питаш? Успокои ли се сега? Ако Австралия е провинция, то сметай Европа и Америка какъв к,*** трябва да са
32
5
 
3
 
! Отговори
Франк Синатра преди 2 години
Здравейте, пак съм аз. С Тодор Колев пием ракия, та той ме помоли да предам песента му в която се пее София, София - мой малък Лондон да се пее по следния начин :София, София мое малко Сидни, благодаря.
31
2
 
0
 
! Отговори
Скорсезе преди 2 години
Район на бедност и престъпност, простиращ се между пристанището на Ню Йорк, процъфтяващия Уол Стрийт и долната част на Бродуей той е като магнит за бандите. На фона на това беззаконие и ширеща се корупция, филмът проследява историята на Амстердам Валън (ДиКаприо) млад ирландски имигрант. Той е решен да отмъсти на Бил Касапина (Дей-Луис) - могъщият лидер на анти-имигрантската банда, убил бащата на Амстердам (Нийсън).
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мани я тая австралия, тя операта един я проектирал сума ти време, тръгнал да я прави и накрая го отрязали и я завършили как си знаят набързо, после му се молили да оправи дизайна вътре. Новият Йорк пък открай време е пълен с бандюги. Гетата в Бронкс Бруклин Куинс Джърси и т.н. никак не са възпети сякаш от съвременниците на Синатра, а именно двете банди рапъри от Блъдс и Крипс. Жалко за Лора, бяха хубава група. Счупи им се сони вайото с новият албум едно време и залязоха.
29
5
 
13
 
! Отговори
Lora преди 2 години
Все пак в СиднЕй има опера. Наш Синдьо едва ли е стъпвал там. Той само с говърмента и секретните проекти се занимава. Съмнявам се, че Франк Синатра и Стинг му говорят нещо. Австралия е много хубава, но е "провинцията" на Европа и САЩ. Както казва една позната, която живее в Мелбърн - при нас всичко идва с години закъснение. Та той Синдьо за това основно кара колело и гледа нивото на океана. Какво да прави друго. Остава да подгони кенгурата.
28
2
 
7
 
! Отговори
Стинг преди 2 години
Здравейте, българи! Повлиян от великия Синатра ще преименувам песента си Англичанин в Ню Йорк на Англичанин в Сидни, какво сме си мислили за този град, че така го възхваляваме, не знам, не знам....
27
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Защо няма лист хартия с координати и още нещо. Някакси не е автентично така. Дървосекача Сидни по-модерни ги докарва някакси.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Франк Синатра е бил любимия певец на италианската мафия. Нещо като чалга певачките, които са пеели на ушенце на нашите мутри.
25
2
 
9
 
! Отговори
Франк Синатра преди 2 години
Здравейте, мили хора. Пиша ви от рая, тук wi fi има навсякъде. Моля, предайте следното съобщение към света. Песента ми Ню, Йорк, Ню Йорк да се преименува на Сидни, Сидни и да се изпълни от българския ми колега Васил Петров. Благодаря!