Кюстендилец бъди, колата с ябълки...
Кюстендилец бъди, колата с ябълки...
:) Снимка: Розалия | 17 окт 2013 08:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
21
22829
40
2
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
И продължаваш да се излагаш бе, ***. Какъв е тоя град "Кембрич"? АХАХАХХА Но съм убеден, че пак си объркал клавишите - мислил си да напишеш ДЖ ама то Ч е близо също :) Уффф, аман от комплексари, ейййй. И не разбираш ли, че с тези снимки само се излагаш бе, девояк!? Кажи ми, искаш ли да ти постна снимка от Луната с регистрационният номер на лунохода ми!? Понеже ходя там често да си карам из дюните, но за теб това е друга Вселена...
16
0
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Абе Австралиецо, каква е тази дума на английски, която се произнася "таксейшИн" бе АХАХАХ *** англоговящият си. Типично за 13 годишните позьори. Проблемът е, че мен не можеш да ме излъжеш, понеже аз НАИСТИНА съм в чужбина от доста време и знам как се произнасят думите. А ти понаучи малко английският и тогава лъжи по форумите, че си в англоговоряща страна. Какъвто ти е българският, такъв ти е и английският. Ауде у уево, ***, и кажи на майка си да не се преуморява с чистенето на кенефите
15
2
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Хора, разберете - това Сидни ли е, Синди е комплексирано хлапе. Майка му или сестра му са там и чистят къщите на богатите там, та правят по някоя и друга снимка и му я пращат, за да поства по форумите. Чули са какво говорят собствениците на къщите (събмитвания, еврофондове, яхти, плажове, АТО, IPO, сърфове) и са му го казали и той само това повтаря. Просто си е написал всичко някъде и дава само copy/paste. Не си интересен, хлапе! Питай майка си за нова информация! Но пък забавляваш понякога!
14
1
 
4
 
! Отговори
ER преди 10 години
До 666666Австралиецът може и да е комплексар, ама да ми говориш, че нашата природа е по-хубава от австралийската е смешно, говори че си глупав, а и както повечето българи имаш комплекс за малоценност...Когато идеш в страна голяма колкото един континент и излезеш от родното село и масата с ракия и грозния розен хълм обсипан с *** ще разбереш какво ти говоря.
13
0
 
13
 
! Отговори
Лудото кенгуру преди 10 години
пак ли са го пуснали от болницата?Един се мисли за Наполеон, друг си е втълпил, че е в Сидни...Но дори и така да е, що за простащина и комплексарщина непрекъснато да съобщаваш къде си?Кой го пита, кой се интересува от него?Явно е толкова зле самият той (тя), че с нищо друго не може да се похвали, освен че е някъде:)Поне да прати картичка! АКО изобщо е там, де:)
12
0
 
1
 
! Отговори
copce преди 10 години
thedieselgypsy/Econo-7.jpg
11
0
 
3
 
! Отговори
copce преди 10 години
Реалната снимка :) thedieselgypsy/Econo-7.jpg
10
2
 
11
 
! Отговори
ВАЗ 2101 преди 10 години
Жигулата е вечна! :)
9
0
 
2
 
! Отговори
Тони преди 10 години
До АнонименСупер, отново някой, който първо говори, после мисли. Другия път преброй поне до 20 преди да ни залееш с твоя "интелект"
8
3
 
12
 
! Отговори
до Анонимен 5 преди 10 години
Именно! Загледай се малко и порови в нета! На истинската снимка номерът е азербайджански, но ти от къде да го знаеш... Нали трябва само да оплюем БГПоздрави за Сидни от България. Поне тук си прав човече.
7
1
 
4
 
! Отговори
торбалан преди 10 години
До АнонименОтворко, явно добре си познаваш родния край!!!
6
2
 
11
 
! Отговори
666666 преди 10 години
Като толкоз ти харесва там ... стои си там телом и духом :) Що чиниш в бг сайтове. Стига комплексарщина ... нашата природа е 100 пъти по-хубава от австралийската :)
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Супер!!!! Това са градските на Мая-Общата!!! Каквито те,такава и тя!!! Как да не е от БГ тази снимка!!!????Нима не си познаваш пътищата и обстановката около тях!!!!???? Я ,се загледай малко!!
4
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПХАХА хахаха същата снимка ама с друг номер:fruitshare.ca/wp-content/uploads/2011/08/car-full-of-apples.jpeg1.десен бутон на снимката - View Image или каквото е там при вас2.взимаме от горе линка/адреса на снимката3.отваряме google и избираме да търси Images(Изображения) от менюто най-горе4.кликваме върху фотоапарата до бутона търси и пействаме линка5.дай търсиПоздрави от Сидни Австралия $$$$$$ сред най райските места на Планетата останали неосрани, но за вас го бройте друга Вселена
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с този фотошоп! Тази снимка не е от България!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото повече-толкова повече :)
1
8
 
24
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Само крадено се товари така......за да не се връщаш!!!