До неразбиращия,Черен петък в БГ няма, нито Кибер Понеделник, но ако ти искаш си празнувай и хелоуин и деня на благодарноста. Това ще е същото както латиносите в гетата на Бронкс празнуват Santa Muerte, нещо което обикновения американец изпада в потрес. Или пък да слушам боганите зад Операта в Сидни да говорят "англйски" език.Инъче прясна сьомга ям често тук, цената е по евтина от БГ, а за тукашния стандарт 1 кило е 1/4 от часовата ставка. Демек колкото 15 мин заплащане.
Тук в Норген храната е супер но и на моменти са по-евтини от БГ колкото и да лъжат нашенци че е много скъпо.Скъпо им е щото клошове като Мустафа,Хасан и Ахмед дето делят една стая и кИнефф в индустриалните райони за да пестят от наеми и после се дуят колко са велики като се върнат в БГ.Добре че съм от висшата класа и съм ВИП и нямам досег с клошове като изброените. Но тук ми харесва натуралната съомга от рибарници,щото морската е замърсена от руски железа в океана от подводници и кораби от ВСВ
"промоцията" на храни в БГ е след като са седяли дълго, до година или повече в фризер. Ябълки(л) банани портокали са размразени в деня на продажба, и който ги купи на другия ден са избуфтяли и развалени, ефекта от змразяването вече е спрял и се разваля за 24 часа защото е откъснат преди 2 години. Купи си качествена прясна храна и ти излиза по скъпо от Западна Европа и Австралия, говоря от личен опитХраната която купувам тук в Сидни, в БГ я продават по скъпо а евтината е като за Бангладеж