Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

“Преговорите между Русия и Съединените щати за намаляване на ядрените сили (стратегически настъпателни оръжия, СТАРТ) без предварителни условия не биха имали повече полза от хипотетичното примирие между СССР и нацистка Германия през 1945 година”, написа в Telegram зам.-председателят на Съвет за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, коментирайки инициативата на Вашингтон.

“Поредната грубост на американците, помислете за това, САЩ водят почти пълноценна (и в никакъв случай хибридна) война с нас и желаят на страната ни стратегическо поражение. Следователно преговорите по темата за СТАРТ с Америка не са по-полезни от преговорите за примирие с Хитлер през 1945 г.“, написа още Медведев.

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви готовност за преговори за намаляване на ядрените оръжия с Русия, Китай и Северна Корея без предварителни условия. Така американският лидер отговори на присъждането на Нобеловата награда за мир на японската асоциация на оцелелите от атомна бомба в Хирошима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Защо не боледувам ?

преди 1 час

ПАЗЯ се ОТ ВЯТЪРА ! На руснаците главите им са продухани от Източния Пропаганден Вятър ! Американците ги продухва Западният Пропаганден Вятър ! На Българите черепите им са ОБРУЛЕНИ както от Източни, така и от Западни Пропагандни Виелици ! КОГАТО НЕ ОСТАНЕ МОЗЪК В ЧЕРЕПА, ПАДА ИМУНИТЕТА ! ИЗХОДЪТ Е : НИКАКВИ ВИЕЛИЦИ ! ЗАебиГИ !

34

Анонимен

преди 2 часа

Светът не отива на добре с толкова много старци и алкохолици на власт на най-силните и въоръжени държави в света.

33

крундел

преди 2 часа

ехааа!!!Димата!И не е заплашил с ядрено унищожение?!Притесних се, да не е изтрезнял случайно?!Май не - сащ водели пълноценна война - ето една блок диаграма дали нато/сащ водят война с рф: бомбардирани ли са всички комуникационни възли, ел.централи, петролни рафинерии, летища, поделения и административни центрове? -> не -> значи рф не води война със сащ; но пък сев.корея води война с украйна чрез русия...

fallback