Кадър: YouTube
fallback

Майката на починалия преди дни руски опозиционен лидер Алексей Навални се обърна към руския президент Владимир Путин с искане да получи тялото на сина си. Във видеообръщение, заснето отвъд полярния кръг и публикувано в Youtube канала на Алексей Навални, Людмила Навалная поиска да получи тялото на сина си незабавно.

Oще по темата
"Зад гърба ми се намира изправителна колония номер 3 "Полярен вълк", където на 16 февруари загина моят син Алексей Навални. Пети ден не мога да го видя, не ми дават тялото му и даже не ми казват къде се намира.

Обръщам се към вас, Владимир Путин. Решението на този въпрос зависи само от вас - нека да видя сина си най-накрая. Настоявам тялото на Алексей да ми бъде предадено незабавно, за да мога човешки да го погреба", казва Людмила Навалная.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

ехо

преди 2 месеца

151,Да, това е държавата, в която се е случила СЛУЧКАТА, и тя е легитимна да изяснява обстоятелствата. Инфантилните ви изхвърляния няма да променят световния ред, евролудите, дай Боже, няма да се разпореждат, където им скимне!

145

345

преди 2 месеца

Когато е неясна причината за нечия смърт, има разследване, което включва анатомични, биохимични и др. мед. изследвания, дори за обикновени хора, какво остава за някой, който е толкова спорна личност. Ще се изяснява всичко, какви са тези превземки, толкова ли са невежи тези близки на Н.?!...

144

Шиш

преди 2 месеца

Че то американците като си убиват президентите ,какво някой държи ли им сметка ,така че да си траят ,един предател по малко за Русия

fallback