146

ехо

преди 2 месеца

151,Да, това е държавата, в която се е случила СЛУЧКАТА, и тя е легитимна да изяснява обстоятелствата. Инфантилните ви изхвърляния няма да променят световния ред, евролудите, дай Боже, няма да се разпореждат, където им скимне!

145

345

преди 2 месеца

Когато е неясна причината за нечия смърт, има разследване, което включва анатомични, биохимични и др. мед. изследвания, дори за обикновени хора, какво остава за някой, който е толкова спорна личност. Ще се изяснява всичко, какви са тези превземки, толкова ли са невежи тези близки на Н.?!...

144

Шиш

преди 2 месеца

Че то американците като си убиват президентите ,какво някой държи ли им сметка ,така че да си траят ,един предател по малко за Русия

143

Го

преди 2 месеца

Тялото на един предател

142

Анонимен

преди 2 месеца

Сега майката на Навални ли ще диктува разследването, или съответните специалисти ???

141

Альошкин

преди 2 месеца

До Софиянец просия ке падне

140

Анонимен

преди 2 месеца

Бандитите крият нещо от майка му. Защо не го дават веднага.

139

231

преди 2 месеца

До Анонимен 148. Кога си чул за аутопсия която трае 14 дена ? Нормално е 2-3 часа, а всякакви анализи се правят на тъкани и тялото не е необходино. В Момента просто режима се чуди как да направи така, че Навални да няма гроб.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите тRолове се "наплакаха" крокодилски за Навални - един шпионин, продаващ държавата си. А на нормалните хора им е наистина жал за милионите избити деца, които за разлика от него, са напълно невинни, в Сърбия, Сирия, Ирак, Либия, вкл. в Украйна след 2014 гдина. И зарзалника от тази жена, която рано или късно ще погребе тялото на сина си, тези деца често нямаше кой и къде да погребе. Лицемери.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Айде нови циркове. Никой не е отказал да тая жена. Изрично се посочи от руска страна /у нас не знам какво се предава, в нашите "новини" няма нищо истинно/, че се прави аутопсия и химическа експертиза, която ще трае около 10 дни, след което ще й предоставят тялото за погребение. И е нормално да го направят. Всички сме наясно, че когато го получи, ще се съставят неверни документи със задна дата, с които ще се измислят виновни.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Горката жена/майка.....:(((( Боже, имат ли сърца тези в Кремъл , или са се родили с отрова във вените си?! Не само че убиха невинния човек, но сега издевателстват над мъртвото му тяло..... Каква скотска жестокост и садизъм! Да им се връща стократно!

135

Грозната истина

преди 2 месеца

Не съм очаквал, че може да има толкова умраза срещу една майка, която просто иска да погребе сина си. По принцип съм оптимист, но като чета коментарите вече си мисля, че няма да се оправи тая държава.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Сега той страхува върхушката много повече и те няма да го върнат. Няма да разрешат да има гроб, зщоти ще се народят много негови последователи. Върхушката ще потули и това убийство, както множество други!

133

До 140

преди 2 месеца

Щото Мафията е узурпирала държавата. Да се оправят.

132

До 144

преди 2 месеца

Ами щото Скрипалите изчезнаха по Програмата за Защита, като Митрохин, а руснята го гвана за висящите апаратури. Та затова тъй.

131

Абе

преди 2 месеца

До Анонимен 134 Той Путин се явява на избори, но като избие конкуренцията става все едно да познаеш резултата от игран мач!

130

Телата на престъпниц

преди 2 месеца

телата на престъпниците по закон се погребват в затвора !!! или тази евреиска чуммма е над закона !?

129

Русия

преди 2 месеца

Англичаните що не дадоха на роднини да видят умрялия Скрипал?

128

?!?

преди 2 месеца

Тялото му ще бъде изгорено под някакъв предлог, като например неустановено заразно заболяване. И ще бъде изгорено и никога няма да се знае какво е върнато на майка му.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Сега разбрахте ли защо всички презират евреите?