Снимка: Twitter
fallback

Четири силни експлозии бяха чути в небето над центъра на Белгород, като се допуска възможността да е сработила системата за противовъздушна отбрана в града, съобщава кореспондент на РИА Новости от мястото на инцидента.

Експлозиите са били толкова силни, че прозорците на сградите са се разтърсили. Все още няма официални коментари за случилото се, отбелязва агенцията.

Ден преди това системата за противовъздушна отбрана работи в Грайворонския окръг и Валуйския район. Освен това двама души загинаха при обстрела на Шебекино.

Украинските войски постоянно нанасят удари по граничните райони на Русия. В Брянска, Курска, Белгородска област и в Крим остава в сила т.нар. жълта степен на опасност, предаде Агенция "Фокус".

Explosions are recorded in #Belgorod region, Russia. In some streets the lights went out. pic.twitter.com/0sgh1YH0OS

— NOËL 🇪🇺 🇺🇦 (@NOELreports) November 16, 2022

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Е не може само Укр.

преди 1 година

Белгород - 40 километра от границата с Украйна. Е, сега да видят "великите" владетели на света. Не може само Украйна да се бомби.

89

Анонимен

преди 1 година

До 97 - А Путинофобите - в Арктика, нали? )))

88

Анонимен

преди 1 година

Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.

fallback