90

Е не може само Укр.

преди 1 година

Белгород - 40 километра от границата с Украйна. Е, сега да видят "великите" владетели на света. Не може само Украйна да се бомби.

89

Анонимен

преди 1 година

До 97 - А Путинофобите - в Арктика, нали? )))

88

Анонимен

преди 1 година

Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.

87

Анонимен

преди 1 година

От извънземните сигурно

86

ВЪПРОС

преди 1 година

Интересно. Белгород е в границите на Руската империя. Дали ще има някакъв отговор ?

85

Кънчо

преди 1 година

До До78 - За трите милиона българи - КомунизЪмЪ ги прогони, а Запада ги привлече. И никога няма да се върнат - нито те, нито децата им!

84

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗНАМ АМА ТАЗИ СУТРИН ЦЯЛА УС", РАЙНА СЕ БЕШЕ НАС" Р", АЛА ПУТИН БОМБЕШЕ НАРЕД.

83

toti

преди 1 година

Айде ходете си заредете батериите и не се връщайте повече!!!

82

До92

преди 1 година

По спомен те сами доброволно се оттеглиха от Берлин,ама виж едни други навлеци седят още там и нямат никакво намерение да се махат!

81

Анонимен

преди 1 година

Как е братушки ? Наближавате ли Берлин ?

80

До Кори

преди 1 година

Ами най вероятно от добре уреденият рай!

79

Анонимен

преди 1 година

До 96 Колко лица вземат 3000 лева нетна заплата в България?Масовата заплата е 1200-1300 лева нето,което ще рече,че ще можеш да си купиш въпросната румънка за около две години,нещо което беше постижимо и със средна заплата и при соца!

78

До 92

преди 1 година

При 3000 лева заплата, за една година си взимаш чисто нова Дачия!

77

До85

преди 1 година

С тия които изчезнаха последните 30 години сигурно си пиеш пиенето един или два пъти годишно,все още има какво да ги свързва с България,децата им обаче ще прескачат един път на пет години от любопитство а внуците им въобще ще забравят какво е България и от къде идват,депупулацията на 30% от населението на една държава без война и катаклизми говори за проблем и да кажеш няма проблем ние си пием мастиката,си е меко казано зариване главата в пясъка!

76

До 92

преди 1 година

Къде в соца видя коли втора ръка, БОЛ!?? Аз за 20 годишен тръбант, се бях записал в клон на мототехника Пловдив, и след 6 месеца чакане го купих за 1300 лв.! През 1986г.В един складове двор срещу ЗАЕ Пловдив!

75

Анонимен

преди 1 година

До 87 А сега не 10, а 30 години не можеш събра пари за чисто нова кола. Щото и при соца коли на старо - бол.

74

Анонимен

преди 1 година

До 84 Глобализацията разката фамилията на богатият запад като общество,заради мултинационалните капитали които в стремежа си да търсят все повече и повече лесни печалби,златният милиард е на път да отиде в историята!

73

до 84

преди 1 година

То по принцип във концлагерите животът е най-спокоен. Не мислиш за сметки, храна и подслон, няма престъпност и безредици, само бачкаш и чакаш да пукнеш.

72

Анонимен

преди 1 година

Не си ходил в Америка а може би дори и във Франция. Понеже говориш с лека ръка разбирам това.

71

до 56

преди 1 година

По времето на соца двадесет години работиш за апартамент. Втори апартамент не можеш да имаш, защото държавата ти го взема. Платил си и чакаш 10 години за кола - Лада. За да се издигнеш в работата - задължително трябва да си член на БКП. Не можеш да пътуваш в чужбина, защото западните държави са наш враг. Единствената западна стока - само в Кореком. Живей си в Соца, ние сме вече в 21-ви век.