Снимка: БГНЕС
fallback

Aко западните страни искат да победят Русия, нека да опитат да го направят. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на заседание с ръководителите на парламентарните групи в долната камара на руския парламент.

Oще по темата
"Днес ние чуваме, че те искат да ни победят на бойното поле. Какво да кажа на това? Нека опитат!", заяви Путин.

Всеки трябва да знае, че Русия все още не е започнала със сериозните действия в специалната операция в Украйна. В същото време ние не отказваме преговори за мир. Но онези, които ги отказват, трябва да знаят, че колкото по-дълго те ги отказват, толкова по-трудно ще им бъде да преговарят с нас, каза руският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

258

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Русияе най великата Империя съществувала тук на земята. Никой никога не е побеждавал Великата Руска Имперска армия. Русия винаги се възражда като птицата феникс. Мразя запада. Русия ще властва над света на запад и на изсток. Като двуглавия орел. Амин !!!

257

Анонимен

преди 1 година

Малката му пpocта чотура все още не разбира, че вече е загубил войната със Запада...

256

сравнение

преди 1 година

За 4 месеца Германия е стигнала на 30 км от Москва.Сега огромната руска армия за почти 5 месеца е превзела няколко села и руснаците ядат бой също като американците във Виетнам.По униформите на руснаците няма и една прашинка! Много старателно ги изтупват украинците!Запада налива пари и оръжие и украинците ги млатят като за световно.

fallback