Снимка: БГНЕС
fallback

Един човек е бил ранен при пожар в обект на руското министерство на отбраната в южната Белгородска област близо до границата с Украйна, съобщи губернатор Вячеслав Гладков, цитиран от Ройтерс. Към момента информацията не може да бъде потвърдена от независим източник, отбелязва агенцията.

Междувременно губернаторът на Курска област, която също се намира до украинската граница, съобщи за повреден железопътен мост по линия, използвана за товарни влакове. Във видеообръщение в „Телеграм“ той нарече инцидента „акт на саботаж“, предаде БТА.

Миналия месец Русия обвини Украйна, че е атакувала с хеликоптер склад за гориво в Белгород и че е обстрелвала села и склад за муниции.

След началото на военните действия в Украйна на 24 февруари имаше и други руски области по границата с Украйна, които съобщиха, че са били обстрелвани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 2 години

Има един слух, че поради страшна курупция и шуробаджанащина в Русия, от складовете на армията има страшни липси и тия който отговарят за имуществото си палят складовете, уж украйнски саботажи, за да не ходят в Сибир. Няма да се учудя ако е истина.

50

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че САЩ и Китай вече са се разбрали за зони на влияние в бъдещата разпаднала се Русия.

49

Анонимен

преди 2 години

Визуално руснак и украйнец си приличат много, също така много украинци говорят перфектно руски, така че ще има много диверсии на руска територия в близко бъдеще.

fallback