51

Анонимен

преди 2 години

Има един слух, че поради страшна курупция и шуробаджанащина в Русия, от складовете на армията има страшни липси и тия който отговарят за имуществото си палят складовете, уж украйнски саботажи, за да не ходят в Сибир. Няма да се учудя ако е истина.

50

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че САЩ и Китай вече са се разбрали за зони на влияние в бъдещата разпаднала се Русия.

49

Анонимен

преди 2 години

Визуално руснак и украйнец си приличат много, също така много украинци говорят перфектно руски, така че ще има много диверсии на руска територия в близко бъдеще.

48

Анонимен

преди 2 години

Азиатците наречени руснаци са обидени ли? Смърт за руснаците и Слава на Украйна.

47

him

преди 2 години

Пoкрай сухото гори и суровото. Да жертви има и ще има и от двете страни. Когато едни "мирни" граждани крещяха "москаляко на гиляко" и "москали на ножи" други мирни граждани търпяха 8 г. АТО - е получиха си го, А-тото продължава. АТО беше в Афганистан, Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, аа пропуснах в Иран беше революция! и какво - промени ли се светът към по добро? и подобри ли се живота на гражданите в изброените страни към по добро? - и Украйна я чака същата съдба!

46

Разликата:

преди 2 години

Когато РФ избива невинни цивилни, те са виновни фашисти. Когато ти спира газта, за която си ПРЕДПЛАТИЛ, ти нарушаваш договора. Когато се защитаваш, обаче, това е саботаж.

45

Ответен удар

преди 2 години

И руснаците няма да спят спокойно.Да благодарят на злото джудже, което ги управлява!

44

Star

преди 2 години

Не разбрахме само,какво е общото на Русия със кавказката Республика Ичкерия?

43

Анонимен

преди 2 години

Атом за Киев!

42

Алекс

преди 2 години

Украинските удари на територията на Русия трябва рязко да се увеличат.Това ще принуди изперкалото джудже да си прибере сбирщината/армията/ обратно в Блатото.

41

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

ЛЕЛЕ УЖАС НАПАДНАЛИ СА МАТУШКА РУСЪ .БЕГОМ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ НА ФРОНТА ДА СПАСЯВАТЕ МИЗЕРНИЦИТЕ!КОРНЕЛИЯ ДА ДЪРЖИ БАЙРАКА..

40

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Сатанато -53- Аз също като теб чета за безбройните "победи " на украинския патриот Зеленски. Потвърждавам че не лъжеш, наистина го има написано в най-престижните и уважавани медии. Само това че Украйна можела да си влезе когато си поиска в НАТО без Русия да я изравни и асфалтира- и то за дни, не го намерих. Дай линк. И май не си чел как, кога, къде и под какво основно условия е съдадена държавата Украйна.

39

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Според мен ударите са били руски или пак някой е пушил на смяна :)

38

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Хахахах :)))) Ами руснаците тогава са мародери. Да си стоят в руската кочинка и това е :) Да се научат :П Хайде сега направи си една тъпанарка ! ХахахахЩе ги научат скоро както през ПСВ :П

37

Анонимен

преди 2 години

В Белгородската област има доста българи! Внимавайте какво говорите предатели!

36

Анонимен

преди 2 години

Много добре, ако могат на им бият граничните райони! Те не са длъжни да ги пазят, Путиния ги нападна! Даже ме е срам да кажа Русия, защото това не е Русия!

35

предполагаеми??

преди 2 години

басе и новинарите!

34

msm

преди 2 години

руССия си проси боя

33

С нетърпение чакам 9-ти май. Няма начин укрите да не са подготвили заря-проверка под формата на гръмогласен фойерверк. С положителност тавагишч Путина ще бъде турнат в някаква фарадеева клетка с два метра бронирани джамлъци, или ще бъде Путин-2, вместо оригинала, което няма да промени съветските илюминации и халюцинации за "Велика Пабеда".

32

Анонимен

преди 2 години

Време е да им съборят керченския мост, Просто няма как, сляд "Масква", предполагам че украинските герои са го запазили за сакралната за рашистите дата 9 май :)!