Снимка: БГНЕС
fallback

Правнучката на бившия съветски лидер Никита Хрушчов предупреди, че Русия може да използва ядрено оръжие в Украйна, предава БГНЕС.

Oще по темата

Нина Хрушчова, професор по международни въпроси в САЩ, каза пред ВВС, че вярва, че руският президент Владимир Путин в крайна сметка ще направи всичко необходимо, за да спечели войната.

"Мисля, че тази война наистина е войната, която Путин планира да спечели, и ще го направи на всяка цена. Ако той трябва да обяви победа, и се наложи да използва тактически ядрени оръжия, може и да е готов да го направи", каза тя.

Тактическите ядрени оръжия са по-малко мощни от ракетите с по-дълъг обсег.

Хрушчова – руски учен в New School в Ню Йорк и дългогодишен критик на Путин, се опасява, че Москва може да ги използва върху украинска земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Стьопка Бандера

преди 2 години

Тази ще да е изключителен авторитет, с обективно и неповлияно мнение. В това отношение ние страшно си приличаме с руснаците - толкова добре се отнасяме един към друг, че можем да виреем единствено в чужбина, лижейки чужди ***.

43

Анонимен

преди 2 години

И тази стана експерт по военна теория.По добре да си изброи колко косъмчета има под полата и да каже дали ще стигне да си изплете шалче за да се топли зимата.Тази сигурно има радиация в главата и желае да го сподели Колко пъти ще пишат за тази история А може би НАТО се готви да хвърля атомните бомби срещу Русия????

42

Вътю.Т.Панчев

преди 2 години

Е кво да каже укро питечката ,внучка на смъртния враг на Русия хрущ, дал за РАЗСТРЕЛ НАД 40 000 в *** и над 8000 в Москва през 1937 ??

fallback