Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Русия ще даде съответният отговор на решението на Хърватия да отпрати руски дипломати. Това обяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Днес Хърватия обяви, че ще отпрати голям брой руски дипломати. Страната ще напуснат 18 дипломати и шестима представители на административния персонал.

Това е поредната европейска държава с подобно решение. Много държави в ЕС отпратиха руски дипломати, като някои са обвинявани в шпионаж.

Oще по темата
Русия отхвърля подобни твърдения. Страната настоява, че така само се затруднява диалога с европейските държави.

Захарова обяви, че ще има обратен отговор. В момента се обсъжда как да се действа, като очакванията са скоро правителството да обяви решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Анонимен Добре (ти въобще не си добре - природна аномалия) ама защо се плюнчиш?

95

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До българинПричината за войната всеки ден с пяна на уста я обяснява психопата убиец пишман императора ***. Всяка негова дума е лъжлива и смехотворна дори и за най-неуките хора. Вие русоробите сте див рашобозук и лузъри.

94

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Анонимен Природна грешко. Бежанската вълна започна от зверствата на Вагнер в Сирия. От доста време американците не бомбят света. Иран, ИДИЛ и талибаните са проблемът. Както и убиец 1 - твоят идол психопата Жужи.

fallback