Снимка: БГНЕС
fallback


Руската журналистка, политик, актриса, сценаристка, продуцентка, телевизионна и радио водеща, общественичка и писателка, член на политическия съвет на партия "Гражданска инициатива" Ксения Собчак, която е и приближена до руския президент Владимир Путин и се води за негова кръщелница, трескаво продава имотите си, за да избегне западните санкции. това пише британският в. Мирър.

Oще по темата

40-годишната Собчак има дългогодишни семейни връзки с президента Владимир Путин, като руският лидер дори присъства на кръщенето й, предава БГНЕС.

Смята се, че кръщелницата на Путин е получила чуждо гражданство веднага след войната в Украйна, като вероятно то е в Израел.

Перлата в короната на скъпите имоти на Собчак е апартамент в Москва на стойност над 10 милиона долара.

Въпреки че Собчак публично се противопоставя на политиката му през последните години, Путин има тесни и дългогодишни връзки със семейството й. Нейният баща е университетски професор и основен мотиватор на Путин от времето му на зам.-кмет на Санкт Петербург. Путин му връща услугата като лично му помага да получи лечение в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

toti

преди 1 година

Живота в старах е най опасен и непредвидим и тъка сега живеят в Русия!! Не знаят какво ги чака,какво ще става и къде да бягат...но БЯГАЙТЕ !!!....потопа идва и за всички вас които не посмяхте да въстанете срещу агресора!!

44

Измислена статия

преди 2 години

Сумасшедшая дура не е никаква на Путин.

43

Анонимен

преди 2 години

Абе какви са тия имоти, тия авоари на приближените до властта в Русия, неуважаеми апологети на мацква. Руската държава не се слави с висок стандарт на живот, с работеща демокрация и с върховенство на закона, че тия особи да са забогатели от иновации или находчив бизнес нюх. Кражби, кражби, кражби. Починът да ви е познат? Същото е и в България. И затова сме на това дередже - мацква никога не си е тръгвала оттук, моделът е същият. Сложиха си и президент, който доведе криза след криза за нас.

fallback