Снимка: БГНЕС
fallback


Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова световните правителства да увеличат санкциите си срещу Русия. Ако страните не засилят санкциите, това ще е равнозначно на "разрешение" на Русия да продължи атаките си срещу Украйна.

Oще по темата

"Днес западните страни обявиха нов пакет от санкции срещу Руската федерация. Този ​​пакет има ефектен вид. Но това не е достатъчно, то не може да се нарече съизмеримо със злото, което светът видя в Буча. Със злото, което продължава в Мариупол, при обстрела на Харков, в опита на Русия да започне нова глобална кървава офанзива в Донбас", каза Зеленски, цитиран от БГНЕС.

Украйна продължава да настоява за "пълна блокада" на руската банкова система, а демократичният свят да се откаже напълно от вноса на руски петрол.

"Някои политици все още не могат да решат как да ограничат притока на долари и евро към Русия от търговията с петрол, за да не застрашат собствените си икономики. Ембаргото върху доставките на руски петрол така или иначе ще бъде приложено. Форматът ще бъде намерен. Единственият въпрос е колко още украински мъже и жени руските военни ще имат време да убият, така че вие, някои политици, да намерите решителност за санкции", допълни Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

ИСТОРИК

преди 2 години

В Украйна учат в училище,че са изкопали Черно Море а от изкопания материал са направили Кавказ !!!!е това силна нация !!!!

147

1

преди 2 години

товарищ зеленски,я разкажи за новата си тактика,как субра 4000,невинни граждани на Крематорск,на жп гарата,и ги атакува с ракети **Точка У**,добре едната не се е взривила,и се разбра,за новата ти тактика.

146

Язе

преди 2 години

Ей, шушлек, кой си ти, че да казваш кои са силни и слаби нации??? Вие ли сте силните, дето се подложихте на американците, за да се бият с рашките на ваша територия??? Смешкооооо

fallback