Снимка: БГНЕС
fallback

Mосква продължава да отхвърля обвиненията в извършване на жестокости в Украйна, а руският посланик в ООН отново обвини Запада в лъжи.

Русия твърди, че не напада цивилни, а кадрите са инсценирани.

Oще по темата
"Дойдохме при вас, в Украйна, не за да завладеем земи, дойдохме, за да донесем дългоочаквания мир в пропитата с кръв земя на Донбас. Не примирие, а истински траен мир. И за това трябва да изкореним жестокостта. Трябва да изрежем злокачествения нацистки тумор, който поглъща Украйна и след време ще започне да поглъща Русия. И ние ще постигнем тази цел", посочи руският посланик в ОНН Василий Небензя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

Трол до Трол

преди 2 години

До НикогаПовечеСДС-ЧумаПоредния вербуван от руските дипломати Пий си хапчетата на време , че да не следваш и ти твоя идол Жириновски :)))

130

Анонимен

преди 2 години

А тези кадри могат да се сравнят с космически записи от спътници по координати и време на действия извършени с начало и край от ден,час минути как са протекли и точно как развозвани телата,как са поставяни по места или как сами са се предвижвали до местата и лягали в калта да ги застрелват в тила,а ако са инсценирани кадрите трябвали да стават от калния път и отстрани му от локвите един след друг и с камион да ги прибрали откъдето ги докарали заради бързата сценка с БТР без Z и V по кратките СРС

129

SS

преди 2 години

Тумора Путин да ни върне държавните архиви които откраднаха през 1944 защото след това ни написаха история която е невярна. Направиха ни роби и до сега сме им роби на предателите .Отнеха ни два пъти Македония плюс това за Санстефанския и Берлинския договор не е имало нито един БЪЛГАРИН така че чугунените глави да ни върнат архивите ,цял живот мизерници и такива ще си бъдат

fallback