131

Трол до Трол

преди 2 години

До НикогаПовечеСДС-ЧумаПоредния вербуван от руските дипломати Пий си хапчетата на време , че да не следваш и ти твоя идол Жириновски :)))

130

Анонимен

преди 2 години

А тези кадри могат да се сравнят с космически записи от спътници по координати и време на действия извършени с начало и край от ден,час минути как са протекли и точно как развозвани телата,как са поставяни по места или как сами са се предвижвали до местата и лягали в калта да ги застрелват в тила,а ако са инсценирани кадрите трябвали да стават от калния път и отстрани му от локвите един след друг и с камион да ги прибрали откъдето ги докарали заради бързата сценка с БТР без Z и V по кратките СРС

129

SS

преди 2 години

Тумора Путин да ни върне държавните архиви които откраднаха през 1944 защото след това ни написаха история която е невярна. Направиха ни роби и до сега сме им роби на предателите .Отнеха ни два пъти Македония плюс това за Санстефанския и Берлинския договор не е имало нито един БЪЛГАРИН така че чугунените глави да ни върнат архивите ,цял живот мизерници и такива ще си бъдат

128

Анонимен

преди 2 години

Светлана Алексиевич, която руснаците също обичат да четат: "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война или се готвят за следващата". "През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни. Мирни са едва 72 години.През 20 век не е различно: руският човек НЕ Е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял за себе си".

127

Анонимен

преди 2 години

Старши лейтенант Азатбек Омурбеков, името на изверга начело на фанатизирания чеченски башибозZук.

126

обяснявам

преди 2 години

Нацисткият тумор е погълнал 80% от Русия и прави инвазивни метастази в Украйна.

125

Анонимен

преди 2 години

Никаква милост към руския народ. Мачкай те ги, да седят в глад и мизерия вовеки.

124

Манко

преди 2 години

Зеленски е комедиант , ама руските пиянки са си живи палячовци !

123

Б@си

преди 2 години

Путин вече направи това с анексирането на Крим - предаде черноморските активи на Украйна на Газпром и обяви "независима икономическа зона" под дулата на руския флот. Сега цели другите активи на Украйна. Путин е крадец на ресурси. Затова украинците няма как да "сложат оръжие" - тоя ги обрича на бъдеща икономическа нищета. Под измисления предлог за "нацизма" който така добре пее и хора на българските русофили със солист Митрофановна и диригент Копейкин.

122

Hi

преди 2 години

Зеленски е любовта, а Путин - оръжието кой ще победи в този мир. Единия иска оръжие, а другия любов. Педераска работа по американски, ако не могат да се осъзнаят трябва да си тръгнат сами докато могат. Мюсюмалните влязоха в Европата без бой понеже владеят кризите сега и те че се кризистират. В Европа има бачкане няма живот бягайте докато можете обрато в домовете си по хубаво нема.

121

Б@си

преди 2 години

Именно за това - поради газовите хидрати в Черно море руснаците никога няма да пуснат мъртвата хватка и около България. Чрез Нинова, Копейкин, Радев и още цяла плеада скрити лимонки ще продължат да задушават нашата държава. Водейки тук основно информационна война. Тая за "сърцето на българския русофил пенсионер" който тъгува по Хаинбоаз вече са я спечелили. Затова е толкова опасно да допуснем русофилството да се шири тук. То е предателство на общо основание на родовата ни памет.

120

Анонимен

преди 2 години

И Милошееич така твърдеше, докато не откриха масовите кланета и гробове в Сребреница и Косово...после всички знаем как свърши Милошевич. Защо Щатите бомбардираха бивша Югославия?! Не за това, за което Путин нападна Украйна, във всеки случай! Светът си мислеше, че Милошевич е последният диктатор в Европа, когото Щатите отстраниха. Оказа се, че имало още един....ще отстранят и него.

119

Б@си

преди 2 години

Този нагъл тип не "споделя" основната причина на руснаците да са в Украйна. Дреме им на тях и за "нацизма" и за Донбас. Те просто са крадци на ресурси. Руснаците сложиха ръка на вторите по големина газови ресурси в Европа и шестите по големина запаси от въглища. Каквото и да ви разправят, те са просто едни долни крадци. Отделно, че в украинската акватория /както и в нашата/ има находища от газови хидрати - посочени от Газпром за "основната опасност пред Русия". Това е - обикновенни крадци.

118

Hi

преди 2 години

Дали Руския Виетнам в Украйна възбуден от САЩ ще обедени СССР или САЩ се опитват които са католици и протестанти над 50 % да вкарат Християнска Русия в религиозна война два пъти един път брато-убийсвена и втори път срещу всички вери в европа и на балканите п-в. Мотивът на САЩ е защо да водят война като има кой да обере негативите на чужда територия и с чужда кръв и вяра.

117

Анонимен

преди 2 години

Нагли ватенки никой не ви иска.

116

Лллл

преди 2 години

САЩ винаги са играли мръсно . Смятат се за недосегаеми и за господари на света

115

Миков

преди 2 години

Абе аланкоолу,мир с разрушения,убийства и анексиране на територии ли се постига ?! Вие,съвременните хитлеристи,сравнихте със земята много населени места в Украйна,из бихте мирни граждани на страната,унищожихте голяма част от постиженията на украин ския народ,повредихте в значителна степен инфраструктурата на Украйна и ще ни гово рите за МИР ?!?!?! Долу кървавите ви ръце от Украйна ! Да, трябва да се изкоренят СЪВ РЕМЕННИТЕ РУСКИ ФАШИСТИ от лицето на Земята !!!

114

Гледна точка

преди 2 години

До 136. Ей тоя САЩ, та САЩ. Същото го повтарят като папагали и всички водещи и участници в предаванията по руските канали. Ама май е за избиване на комплекси. Ами като са ви виновни САЩ що *** не нападна тях ами си го изкарва на нещастната Украйна?

113

Krom

преди 2 години

Аз пак да питам, защото ме изтриха - носите "мир" в Донбас с танкове и за по пряко през Крим - Одеса - Мариопул ли? И брадатия "Гълъб на Мира" Кадиров ли се казва по "стар руски обичай"? Руски лъжци!

112

Истината

преди 2 години

"Може да има само една власт и един народ.... Украйна е измислена държава" Изявление на Руски Генералитет пред евро политици преди години. Няма нужда да пишете повече по темата освен броя на жертвите както при ковита и колко се е распространил.