Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Дания е замразила активи и авоари на руски граждани и компании, съобщи ТАСС.

Това е потвърдено то датски медии. Замразените активи са на обща стойност 11.8 млн. долара. Задържана е голяма пратка материали на директора на компанията "Севергруп" Алексей Мордашов. Замразени са и авоари в датска чуждестранна валута. Те принадлежат на руски компании, сред които тази на руския магнат Андрей Мелниченко.

Oще по темата

Задържана е малка сума, принадлежаща на директора на "Аерофлот" Михаил Полубояринов. Задържани са близо 100 хиляди евро на "Промсвязбанк" Датското външно министерство обяви, че ще отпрати 15 руски дипломати. Решението беше одобрено от правителството. Дания се опитва да действа в сътрудничество с европейските държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

Колко просто куче е българина, не е истина !😁 Абе въшкари на по 1000 лв. заплати дето коментирате ! Русия има толкова много от всичко, че вие неможете да смятате до такива цифри ! Сега си правят разплащателна система с Китай, Иран, и Саудитска Арабия, и мишкарското доларче на ционистите отива да ми "попуши курац" както казват сърбите ! А заедно с него си отива и неговото отроче еврото ! Америка е толкова задлъжняла на ФЕД, че отдавна са минали фалита ! Китай,Русия,Арабите ! Другото умира !

15

Кимо

преди 2 години

Има нещо гнило в Дания ,но в Русия се е развалило и вонй много!

14

Краси

преди 2 години

Само глад за въшливите мужици !

fallback