Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Франция блокира активи на руски олигарси за над 800 млн. евро. Това обяви говорителят на френското правителство Габриел Атал, съобщи Фигаро.

В неделя по темата говори френският финансов министър Бруно льо Мер. Тогава той обяви, че страната е блокирала около 150 млн. евро в частни банкови сметки и френски финансови институции.
 
Блокирани са и недвижими имоти на френска територия за 539 млн. евро. Иззети са и две яхти на стойност 150 млн. евро. Цялото имущество принадлежи на руски граждани. Франция продължава със своите действия спрямо руски представители в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Коко

преди 2 години

До 18 за 45 години социалистическа България построи толкова много заводи и предприятия в БългарияЧе сегашната демократична България и и за 150 години няма да може да го направи земеделието беше водеща сила в целия свят японците са идвали в България да се учат на земеделиеВлезте в сайта на ООН е и погледнете преди промените в България на кое място е била по образование икономика на 24 място в света сега сме и по-зле и от африканските държави ние сме робите на Европа немски филм за месокомбинати

47

Кико

преди 2 години

БРАВО!!!

46

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Няма по *** , нахален и безочлив народ от руския . Каквото повикало такова се обадили . Грабеха източна Европа половин век сега нека тях да грабят

fallback