Снимка: БГНЕС
fallback

Руското министерство на отбраната заяви, без да приведе доказателства, че украински бойци от батальона "Азов" планират да взривят експериментален ядрен реактор в Харковския физико-технически институт и да обвинят Русия, че е нанесла ракетен удар по него, предаде Асошиейтед прес.

Вчера в Харков са пристигнали чуждестранни журналисти, които да отразят последиците от провокацията и да обвинят Русия в причиняване на екологична катастрофа, каза министерството, цитирано от ТАСС.

Пентагонът отказа да коментира руското твърдение. "Нямам какво да кажа във връзка с" (това), каза представител на министерството на отбраната на САЩ в отговор на запитване от ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Владо путкиннн

преди 2 години

Демек русия мисли да го взриви!

105

Орт

преди 2 години

Значи Русия мисли да бомбардира безогледно както направи в Грозни,и се застрахова ако взриви някой ядрен реактор,ще каже ето казах ли ви аз.

104

Сашо

преди 2 години

Ние сме малка държава и унас истината обикновено лъсва. Много ми е интересно сегашното наше правителство и "свободните" ни средства за масова информация какво ще правят, когато лъжите, които са бълвали по отношение на Русия лъснат.

fallback