106

Владо путкиннн

преди 2 години

Демек русия мисли да го взриви!

105

Орт

преди 2 години

Значи Русия мисли да бомбардира безогледно както направи в Грозни,и се застрахова ако взриви някой ядрен реактор,ще каже ето казах ли ви аз.

104

Сашо

преди 2 години

Ние сме малка държава и унас истината обикновено лъсва. Много ми е интересно сегашното наше правителство и "свободните" ни средства за масова информация какво ще правят, когато лъжите, които са бълвали по отношение на Русия лъснат.

103

Майна

преди 2 години

Сащ с нищо не са по- добри от Русия като политика към нормалните хора. Не виждам защо тук ги възвеличавате толкова?! Икономиката винаги се крепи върху експлоатацията на масите. И в Китай е същото. Вкички тези строеве работят за олигархията, независимо как се самонаричат.

102

Бай Хикс

преди 2 години

111, ти не си затормозявай мозъчето откъде ще дойде дъжда. Който си има брада, си има и гребенче... :)

101

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хикс.... ако Русия наистина искаше Украйна изравнена със земятя, заедно с цялата и инфраструктура, щеше ли да напредва постепенно, с премерени удари, вместо да вали дъжд от ракети... ------////------ Откъде ще дойде този дъжд от ракети? Ракетите струват пари и са ограничено количество и производството им е бавно. С *** като тебе е по-евтино.

100

Българин

преди 2 години

Много скоро и във България че изчистим наркоманите и Американските неонацисти които ограбиха държавата

99

Кики

преди 2 години

Оня Северна Корея бил кацал на слънцето, джуджи бил превзел Украйна все русофилски фантасмагорий.По добре организирайте хуманитарна акция , че ония *** умряха от глад пред Киев.

98

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Защо сирийци?! Чеченците свършиха ли вече! Да-а-а явно за *** Киев ще е новия Сталинград.

97

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Ацов има ресурсите да взриви руските реактори близо до границата. а кво да взривява Харков. Джуджето ***-лер изгреще окончателно.

96

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава веднага да спрат войната и да се изтеглят... щом са толкова загрижени.

95

Бай Хикс

преди 2 години

Метърчо от Петърница, то точно това е цялата трагедия в цялата тази история: че обикновените хорица страдат от тия игри на едро.Относно Донецк и Луганск, човек трябва да е с ниво на интелект под средното, ако не му е ясно, че върху изцяло вътрешни конфликти се слага информационен чадър много по-лесно, отколкото когато е намесена външна страна.

94

Petar

преди 2 години

Гледам някакви коментатори се упражняват да ни убецдават, че войната е някак си селективна с високоточни удари и прочие глуппоости. Войната е война - има агресор, който не е в уж малтретираните Донцк и Луганск, а пред Киев. И жертва на агресията, чиято свобода се опитват да отнемат. Путиннка не може да си представи, че тези нагли украинци могат сами да избират и решават съдбата си и тази на децата си. Та това се опитва да смаже, ама е трудно.

93

Марк Рюте

преди 2 години

Лъжата в политиката не е грях.

92

Лъжат!

преди 2 години

Както до сега! Руската дезинформация няма равна! Почти унищожиха Америка и ЕС без изстрел докато Джуджето не сгази Лука преди 10 дена

91

Христо Христов

преди 2 години

Аз помня, как един от първите ритуално обезглавени западняци в Сирия беше британски фотограф, чиито снимки на сватба по ислямистки обичаи на освободилите се борци за свобода и демокрация бяхя на първите страници на западните медии.

90

Кире

преди 2 години

Да си взривят ядрен реактор на соствена територия!?!? Абе те ли са малоооуумни, вие ли се опитвате да не правите наМаалоумнии!?!?

89

Бай Хикс

преди 2 години

Тази цялата история е все едно Китай да направи съюз с примерно Ирак, Иран, Куба, Гватемала и в един момент да предложат и на Мексико да се присъединят, а те, от своя страна, да си поискат обратно Тексас (някога техен).И американците да приветстват всичко това с аплодисменти.

88

Анонимен

преди 2 години

Алоооо до всички многонайковци ама вие сега ли разбрахте че има война в Украйна щото до колкото си спомням тя започна през 2014Кажете как САЩ манипулира от години Украйнскто правителство то не беше ЕС то не беше НАТО. Спомнете си какво направи САЩ в Куба и как тогава никога гък не каза .. ооо боже Сега ще ме изкарат русофил в коментарите ама не му пука. Вие *** на САЩ ли сте !?

87

Бай Хикс

преди 2 години

Някой тук замислял ли се е, ако Русия наистина искаше Украйна изравнена със земятя, заедно с цялата и инфраструктура, щеше ли да напредва постепенно, с премерени удари, вместо да вали дъжд от ракети... Американците, тези, които предизвикаха тази интрига, в момента *** пирони, защото руснаците НЕ водят тяхния начин на война.