Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руският медиен регулатор "Роскомнадзор" потвърди, че е ограничил достъпа до материалите на радиостанция “Ехото на Москва” и телевизия “Дожд” поради публикувана невярна информация за "специалната военна операция" на Русия в Украйна, предаде ТАСС, като цитира изявление на пресслужбата на ведомството.

“На основание на постъпило искане на руската Генерална прокуратура "Роскомнадзор" ограничи достъпа до информационните ресурси на “Ехото на Москва” и телевизия “Дожд” за целенасочено и системно публикуване на информационни материали, съдържащи лъжлива информация за същността на специалната военна информация на територията на Украйна”, се казва в изявлението.

Телевизия "Дожд" е включена в списъка с чуждестранни агенти.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Не гледайки харесванията и нехаресванията. Четете коментарите. Проклетите *** *** са храбри само онлайн. Но не смеят като храбрите украинци от цял свят да напущат уютните си домове и да се сражават за родината си. Срам за руския народ!

48

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат.

47

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Оказва се, че българите сме най-лесни за обработка от руските ***. Те ползват Нашата Азбука и много лесно разпръскват лъжите на лилипута и обкръжението му. Внимавайте и с Уикипедия, напълниха я с погрешна информация относно съвременна Украйна и нейната политика, премълчават за предишните си военни инвазии там. Твърдят, че имало нацизъм в Украйна, а в същото време премълчават, че президентът Зеленски е евреин по кръв. Препоръчвам използването на независимите западни медии, превод с Гугъл.

fallback