Снимка: Pixabay
fallback

Русия възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които Италия, Кипър, Република Северна Македония, Белгия, Ирландия, България и Йордания. Това съобщи днес руската вицепремиерка Татяна Голикова, която отговаря за действията на властите във връзка с коронавирусната криза, предаде БТА като цитира ТАСС.

В информацията на руската агенция точна дата не се посочва, но в рускоезичната версия на сп. "Форбс" се казва, че се предполага, че това може да стане от 28 юни.

Освен това е взето решение и за възобновяване на авиосъобщенията със САЩ на регулярна основа, но в ограничени количества на полетите, поясни Голикова, цитирана от ТАСС.

Русия също така планира да увеличи броя на авиополетите до Гърция, Армения, Азербайджан и Австрия от 28 юни. Може да бъдат пуснати полети до Солун, Ираклион, Араксос, Родос, Корфу и Закинтос в Гърция.

Може да бъдат увеличени и полетите до Катар, Финландия, Хърватия и Швейцария.

По-рано днес бе съобщено, че от 22 юни се възобновяват полетите между Русия и Турция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Щерев

преди 2 години

да извозва към Сибир всички с руски паспорти- не са добре дошли в България.

39

къде спи МЗ

преди 2 години

Да идват след тест за корона вирус непременно !!!

38

Анонимен

преди 2 години

До ORGAN naCK an KPSSВСЪЩНОСТ РУСНАЦИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ПРЕДЯВИМ ПРЕТЕНЦИИ, ЧЕ ТЕРИТОРИИТЕ КУБАН ВОЛГА ДОН ДНЕСТЪР ТАТАРСТАН КРИМ СА БЪЛГАРСКИ ЗАТОВА ПРИПЯВАТ ЗАДУНЧКАЮ ЗАДУНАЙКАЮ ПРАВАЖАЙ МИЛА МОЯ БАЛАЛАЙКАЮ....

fallback