40

Щерев

преди 2 години

да извозва към Сибир всички с руски паспорти- не са добре дошли в България.

39

къде спи МЗ

преди 2 години

Да идват след тест за корона вирус непременно !!!

38

Анонимен

преди 2 години

До ORGAN naCK an KPSSВСЪЩНОСТ РУСНАЦИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ДА НЕ ПРЕДЯВИМ ПРЕТЕНЦИИ, ЧЕ ТЕРИТОРИИТЕ КУБАН ВОЛГА ДОН ДНЕСТЪР ТАТАРСТАН КРИМ СА БЪЛГАРСКИ ЗАТОВА ПРИПЯВАТ ЗАДУНЧКАЮ ЗАДУНАЙКАЮ ПРАВАЖАЙ МИЛА МОЯ БАЛАЛАЙКАЮ....

37

Анонимен

преди 2 години

Е КАКВО ПЪК, ЩОМ СТЕ МЪЖКАРИ ПРИНУДЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАТВОРИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО ЗА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ, А АКО ДОЙДАТ С ДРУГИ АВИОКОМПАНИИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ В БЪЛГАРИЯ КАТО ПЕРСОНИ НОН ГРАТА ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО, ВМЕСТО ДА ТОЧИТЕ ТАЙНО ЛИГИ КАК ЩЕ СПАСЯТ ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕЗОН.

36

Анонимен

преди 2 години

Е КАКО ПЪК, ЩОМ СТЕ МЪЖКАРИ ПРИНУДЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАТВОРИ ВЪДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО ЗА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ, А АКО ДОЙДАТ С ДРУГИ АВИОКОМПАНИИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ В БЪЛГАРИЯ КАТО ПЕРСОНИ НОН ГРАТА ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО, ВМЕСТО ДА ТОЧИТЕ ТАЙНО ЛИГИ КАК ЩЕ СПАСЯТ ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕЗОН.

35

TOTO

преди 2 години

Колкото Русия е по-далеч от Балканите,толкова по-добре.

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Едно време дадохме от милост подслон на белогвардейците. Веднъж на територията на Царство България същите се оказаха агенти на червена Москва. Сега ще се случи същото. Ще бъдем окупирани от руски евреи,турци и араби под предтекст, че искат политическо убежище. Очаква се и сите евреи от Украина, Армения,Грузия и Азарбаджан също да налазят. Номади !

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Вътрешният курортен морски туризъм в РФ тази година може да осигури почивка... " Ами, да осигури, какво се натискат да идват тук? Нали са родолюбци, нали България е "лоша" защо идват в "лошата" България а не си ходят по курортите там? ЗАЩОТО ИМАТ НУЖДА ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ, където хем им е евтино, хем е хубаво, хем и покрай това си бутат шпионските и други опрерации. А са страхливци, че не посмяха да се изтеглят за едно лято, защото щеше да лъсне, че не са никакъв фактор.

32

Мая

преди 2 години

Със самолети ги докарват вече разузнавачите тук? Значи че сме Фактор голям!

31

Кико

преди 2 години

Другите -затварят, ние умниците отваряме! Бум на заразата в момента е Москва!

30

Време за промяна

преди 2 години

До Означава само едно!: Означава, че си много далеч от истината. Бойко и гербаджиите вече Министерският съвет само отдалеч ще го гледат. А Бойко ще е и клиент на прокуратурата (след като Гешев излезе оттам).

29

Означава само едно!

преди 2 години

ГЕРБ води убедително и с много! Българи, не се страхувайте, да сложим ред в хаоса! Да го направим за нашите деца и внуци!

28

Анонимен

преди 2 години

"ТЕ ИМАТ НУЖДА от това да идват в Бългрия"-------------------------------------------------------Вътрешният курортен морски туризъм в РФ тази година може да осигури почивка за около 10 млн души по курортите на полуостров Крим, още приблизително толкова по курортите на Източното Черноморие - от Таманския полуостров до Сочи, Адлер, Хоста, Мацеста, Сухуми, Гудаута, Очамчира. Отварянето на Турция чакаха около 500 000 руски туристи, а колко ще дойдат в България зависи от предложените преимущества.

27

Анонимен

преди 2 години

Жужана се наака

26

Бау

преди 2 години

Това блокира ли го уреди с Путин??

25

Аха

преди 2 години

Директно в президентския дворец ли ще кацат ?

24

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахахахаха. КАЗАХ ЛИ ВИ, че ще вдигнат пушилка за да се покажат колко са ни "ценни" и след това ще пуснат всички. Защото ТЕ ИМАТ НУЖДА от това да идват в Бългрия. За евтина и хубава почивка, за шпионска и подривна дейност ...

23

Анонимен

преди 2 години

Да идват, но с тест и сертификат за ваксина.

22

Зззз

преди 2 години

Айде некой склад отиде.

21

Анонимен

преди 2 години

Нещо ще гръмне.