Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Нападателят в училище №175 в руския град Казан 19-годишният Илназ Галявиев е дал показания за случилото се тази сутрин. Думите му цитира изданието Baza.

Oще по темата

Галявиев казал, че е осъзнал, че е бог преди около два месеца. „А през лятото в мен започна да се събужда чудовище, конкретно. Започнах да мразя всички. Винаги всички съм мразел и започнах още повече да ги мразя“, е казал младежът.

Задържаният заявил също, че обявявайки се за бог, разказал за това на майки си, като пред следователите той казва, че няма родители. „За първи път казах на майка си това, аз нямам майка, просто ѝ говоря на „вие“. Тя не ми е майка. Аз нямам родители, мразя всички ви. Аз нямам майка, от всички съм се отказал. Жената, която ме е родила, това не е майка ми. Нямам нито майка, нито баща, никога не съм им казвал така“, казал Галявиев.

Тази сутрин в училище №175 в Казан беше открита стрелба. Загинаха 8 души. Нападателят Илназ Галявиев е действал сам, задържан е.

12 май е обявен за ден на траур в Татарстан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 години

Сърце недава да гледаш как деца предпочитат да скочат от прозорците само и само да не бъдат застреляни. Това е ужасно!Ръце се свиват, длани и пръсти се отварят за да стиснат приклад. Да убиеш деца е тъжно тъжно и тъжно.Типичен навален продукт, безпардонен, без човечност, подъл, гаден и безмилостен

42

Лаврентий Берия

преди 2 години

Mислил се за Бог :) сега в затвора ще му порят божственият зад.ик с много божественни жезъли на други загорели богове! Ще го заобичат много в затвора даже според мен там ще зачене божественно. Такива най ги обичат в затворите убийци на деца и педофили. А като разберат, че се е мислил за бог едни божественни дни го чакат. Сталин такива най-ги е обичал, а Хитлер направо ги е пращал при д-р Менгеле за опини зайчета!

41

Анонимен

преди 2 години

До 26,метрото май само е откопано и поизмито,останало от прадедедите

fallback