Снимка: БГНЕС
fallback

Специалните служби на Чехия трябва незабавно да представят доказателства за участието на Русия при взривовете на склада за боеприпаси, съобщава БГНЕС.

Oще по темата
В противен случай историята с гръмките обвинения ще изглежда не особено основателна, заяви чешкият евродепутат Катержина Конечна.

"Доколкото разбирам се говореше, че няма преки доказателства, че тези агенти са били там, както и че не са били открити взривни вещества. Излиза, че ние знаем, кой го е направил, но не знаем дали са били там и не разполагаме с оръжието, което са използвали. Това не звучи като убедителни доводи… Нашите специални служби трябва незабавно да предоставят доказателства за обвиненията си срещу ГРУ", заяви тя.

Според чешкия евродепутат, Русия и Чехия трябва да прекратят неприятелската реторика и да започнат да общуват в името на стабилизирането на сегашната ситуацият.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 3 години

Доказателства се дават само в съда. Задачата на службите е да разкриват чуждите шпиони и да ги предават на властите, а не да дават доказателства на сyлю и пyлю за виновност. Товарищ кон Лавров и дрогираната кобила Маша Захарова така и не разбраха това. Ето че и русифицирания "евродепутат" по-скоро русодепутат Катержина Конечна не разбира това. Половината и от нашите евродепутати са всъщност русодепутати като Катержина Конечна.

43

Анонимен

преди 3 години

До 76312Тази чешка евродепутатка е заместник председател на чешката комунистическа партия, така че нито един нормален човек не може да вярва на нейните измислици. Тя е един от най-долнопробните хора в Чехия. Тези хора не се гнусят от нищо. Съжаляват единствено за това, че вече нямат възможност да пращат хората в лагери и да убиват.

42

баба мара

преди 3 години

чехия е голям производител на оръжие от 2014 год сега се сетили да реагиратвсичко е под диктовката на сащ сащ са номер 1 по износ на оръжие и чехия им сеявява конкурент толкова изтъркан сценарии само янките могат да измислят

fallback