44

Анонимен

преди 3 години

Доказателства се дават само в съда. Задачата на службите е да разкриват чуждите шпиони и да ги предават на властите, а не да дават доказателства на сyлю и пyлю за виновност. Товарищ кон Лавров и дрогираната кобила Маша Захарова така и не разбраха това. Ето че и русифицирания "евродепутат" по-скоро русодепутат Катержина Конечна не разбира това. Половината и от нашите евродепутати са всъщност русодепутати като Катержина Конечна.

43

Анонимен

преди 3 години

До 76312Тази чешка евродепутатка е заместник председател на чешката комунистическа партия, така че нито един нормален човек не може да вярва на нейните измислици. Тя е един от най-долнопробните хора в Чехия. Тези хора не се гнусят от нищо. Съжаляват единствено за това, че вече нямат възможност да пращат хората в лагери и да убиват.

42

баба мара

преди 3 години

чехия е голям производител на оръжие от 2014 год сега се сетили да реагиратвсичко е под диктовката на сащ сащ са номер 1 по износ на оръжие и чехия им сеявява конкурент толкова изтъркан сценарии само янките могат да измислят

41

Анонимен

преди 3 години

чехия загуби един серьозен партньор и ще загуби повече че обвинява русия поднатиска на сащ и ес

40

мда

преди 3 години

До БобиДа това малко като онея еротични записи които излязосха за един руски журналист и после се оказа, че полицията в москва ги е фейкнала. Знаем ги руските номера

39

Haha

преди 3 години

Веднага се виждат руските *** кои са. Ама сладички са рублите под дюшека (че мръсни пари трудно е трудно да ги внесеш в банка). То и тука има такива като един Болен тип, ама това е друга история. Малко ли пари прибраха и те за да работят срещу народа си.

38

76312

преди 3 години

Тази чешка евродепутатка ми внуши уважение към нея. Достойна позиция отстоява. Дано отношенията между Руся и Чехия поемт в посока на сътруднимество - никой няма нужда от противопоставяне. А чешките спезслужби ще трябва да обяснят колко оръжие са продали на джихадистите и колко на Украйна - в името на взаимното доверие и приключването на споровете.

37

Ко речи? Ко? Ко?

преди 3 години

Какво се искало от ЧеХлите ? И кой го иска ? Чорапа ли ?И защо незабраВно ?

36

Анонимен

преди 3 години

До 41 На Бай *** задължително трябва да му пука за чехите ,защото с тях сме в един политически ,икономически и военен съюз .

35

Анонимен

преди 3 години

Аз продължавам вече няколко дена да не разбирам, на Бай *** какво му пука дали чехите са прави или не, дали руснаците са криви или не????? Чак се карате за някакви други страни.

34

Reptile

преди 3 години

Ей, опасни са чехите - спипаха ги на място! :)

33

ikar

преди 3 години

До АнонименДа, сега пак ли ще ни убеждават, че рано сутринта (около7 (аса) било страшна жега и боеприпасите в Челопеч сами се взривили. Въпреки общото мнение, че са взивени, за да не се разбере какви кражби са вършени във военните складове. Скоро могат да припишат взривовете в Халифакс или Галвестън на руснаците, а може и на китайците. Някои хора имат богата фантазия.

32

ЕМКО

преди 3 години

Емко отрич да е имало военна продукция в Чехия. Официално писмо. Но никой не го слуша. Гербев много ми намирисва на Сергей Антонов...

31

до 33

преди 3 години

Какво става ли? Спипаха руснаците, а слугите им пищят чак в европарламента, ето това става.как ги спипаха, на място на взрива след 7 години. Ние го знаем този метод Мост лайкли

30

Анонимен

преди 3 години

добре де, рубладжийка била тази депутатка, ми покажете доказателствата и я разбийте. Ама нещо няма...

29

Анонимен

преди 3 години

Ако някой ми даде смислен отговор, защо мрази Русия ще се учудя !? Който не се учи от грешките на историята ги повтаря , а ако ги повторим ние спукана ни е работата

28

Готвач

преди 3 години

Касно е либе за китка.Порцелановия сервиз подарък от тъщата е натрошен на парчета.

27

Анонимен

преди 3 години

Какво става ли? Спипаха руснаците, а слугите им пищят чак в европарламента, ето това става.

26

Анонимен

преди 3 години

Тази депутатка сама се издаде, че получава рубли.

25

Анонимен

преди 3 години

Кой насъска чехите? Може би това е пореден опит на американците да се опитат да подкопаят доверието в Русия за да разрушат дружбата между двете европейски суперсили : Русия и Германия с цел стопиране на мегапроекта Северен Поток 2 с едничката цел Русия и Германия да загубят стотици, стотици милиарди евро и да бъдат отсрабени икономически и политически. Трябва много внимателно да се проучи какво става.