Снимка: www.aif-nn.ru
fallback

САЩ и Русия ще възобновят преговорите за ограничаване на ядреното оръжие.

Държавният департамент на САЩ даде да се разбере, че американската страна е готова да се срещне с руската незабавно и да приключат с успех преговорите за удължаване на договора Нов СТАРТ, с който се ограничава броят на дислоцираните ядрени бойни глави.

Това стана, след като Москва обяви, че е готова да "замрази" за 1 година разработването на нови ядрени оръжия.

Срокът на договора Нов СТАРТ изтича през февруари догодина, припомня БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"САЩ обмисляли да прехвърлят войски от Германия в България!Честито, окупацията ще е пълна. " Турската империя се разпадна,Руската империя се разпадна, сега е ред ,като гледам на Америка!!!??????Кой ни е окупирал добро не е видял!!

6

Да, ама не

преди 3 години

До Анонимен 7Русия щеше да загуби войната без помощта на Запада. Немците вече бяха изпробвали първата си атомна бомба над село в Норвегия.

5

Анонимен

преди 3 години

До победата на СССРА бе пич земи малко прочети преди да пишеш глупости. Войната окончателно се обръща в битките при москва 41-ва и сталинграт 42-ра. Към тоя момент оръжията и суровините изпратени от САЩ са нищожно количество и са основно към великобритания.В последствие СССР получават по-сериозна материална подкрепа към края на войната, но решителните битки вече са минали и е само въпрос на довършителни действия. СССР са щяли да бият немците и без тази подкрепа но може би с две години по-късн

fallback