7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"САЩ обмисляли да прехвърлят войски от Германия в България!Честито, окупацията ще е пълна. " Турската империя се разпадна,Руската империя се разпадна, сега е ред ,като гледам на Америка!!!??????Кой ни е окупирал добро не е видял!!

6

Да, ама не

преди 3 години

До Анонимен 7Русия щеше да загуби войната без помощта на Запада. Немците вече бяха изпробвали първата си атомна бомба над село в Норвегия.

5

Анонимен

преди 3 години

До победата на СССРА бе пич земи малко прочети преди да пишеш глупости. Войната окончателно се обръща в битките при москва 41-ва и сталинграт 42-ра. Към тоя момент оръжията и суровините изпратени от САЩ са нищожно количество и са основно към великобритания.В последствие СССР получават по-сериозна материална подкрепа към края на войната, но решителните битки вече са минали и е само въпрос на довършителни действия. СССР са щяли да бият немците и без тази подкрепа но може би с две години по-късн

4

победата на СССР

преди 3 години

С американки танкова на Дженерал-моторс и аглийски самолети Ролс-роис........3000тона гориво от САЩ и храни заедно със водка-спирт!

3

Анонимен

преди 3 години

В тия преговори трябва да бъде включен и Китай, а не двама се карат трети печели. Китайците са хитри и само се спотайват и трупат дивиденти. И преди да се усетим ще учим китайски, а за свободен интернет може да забравите. Тръмп това го разбира ама евротолерастите са като албански реотани и ще се сетят когато е късно.

2

Българин

преди 3 години

До Анонимен 1Супер!Там където има американски войски *** не припарват.

1

Анонимен

преди 3 години

САЩ обмисляли да прехвърлят войски от Германия в България!Честито, окупацията ще е пълна.Да си назначат и генерал-губернатор, ще спестим от парламент, МС, президент, че ще трябва да внасяме вноски като доминион.