fallback

Журналистът Атанас Стефанов занесе частица от България в Москва лично на Владимир Путин.

Името му придоби популярност в руските и нашите медии преди дни, когато прекъсна пресконференцията на руския президент, опитвайки се да му подари икона на Св. Иван Рилски и българка сурвачка.
Oще по темата


Въпреки че не успява да зададе въпросите си към Путин, единият от които е за самостоятелно отменяне на визите за българи, Стефанов е горд от постъпката си.

Журналистът твърди, че в намеренията му няма никакъв политически подтекст.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

186

тя

преди 4 години

Кой е па тоя Атанас !?

185

redordead

преди 4 години

най-характерното за рософилите, като това са изказвания на много от тях е, че при хипотетичен конфликт между Русия и България, те биха се били за Русия...Което показва, че русофилите са просто родоотстъпници - едно е да харесваш руска литература, култура, куня - съвсем друго е да искаш в България да се въведе рублата и в баровете да сервират боярщик...

184

Анонимен

преди 4 години

Съгласно резултатите от последната анкета на френската социологическа агенция IFop 84 процента от жителите на Германия, 78 и 75 процента от гражданите на Италия и Франция, а също 68 % от британците се изказват за подобряване на отношенията на техните страни с Русия. Интересно е, че най-много искат подобряване на отношенията хора с висше образование (91 % в Германия). Допитванията в България показват, че 85 % от българите искат добри отношения с Русия.

fallback