Снимка: Piter.TV
fallback

Статуя с тялото на Октавиан Август, но с „лицето“ на руския президент Владимир Путин. Така фасадата на новоремонтирания мол „Европа“ в Санкт Петербург изненада гражданите в северната столица на Русия, съобщава Piter.TV.

Oще по темата

Търговският център е с тематична фасада, която трябва да покаже величието на Римската империя и част от императорите в нея. Будни граждани забелязали, че статуята на Октавиан Август изключително много прилича на руския президент.

Споровете в интернет дали това е Владимир Путин започнаха моментално. Според някои приликата между императора и президента е естествена, но други смятат, че статуята е със заменено лице.

Според вас на кого прилича статуята в руския мол?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Пророк Йеремия

преди 4 години

Виждам 9 обърнати палчета на моето пророчество. Не се учудвам, живял съм достатъчно дълго, за да се учудвам. Единственото, на което се учудвам е, че понякога все още се учудвам. Ще поработя върху себе си още!А на тези палчета препоръчвам да си ги заврат в известно място, топло и тъмно!Да ги видя как ще реагират, когото Президент на Великата страна стане приемникът на В.В.Путин!

56

тт

преди 4 години

Тоя задмина вече и северно корейските любими ръководители...Очаквам скоро да го видим как без скафандър покорява Марс...

55

Анонимен

преди 4 години

Прилича на Пундариан Август и има мечка на щита.

fallback