Снимка: Карди Youtube
fallback

В руския град Владивосток четирима млади мъже се "направиха" на автобус, за да минат по забранен за пешеходци мост. Пътуването им не било успешно, защото веднага били забелязани от полицията, която се погрижила да напуснат съоръжението, съобщават руски медии.

Младите мъже решили да направят протест, породен от скорошната забрана за преминаване на пешеходци. Видеото, което публикували, набрало стотици гледания и получило медийно отразяване.

Момчетата решили да "формират автобус" от картон, в който да влязат и да се опитат да преминат през моста на Златния Рог в най-източния град на Русия.

Мостът е построен през 2012 година, за да ознаменува домакинството на града в срещата на върха на Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество. До 2018 година пешеходците можело свободно да се движат по големия мост, но през август тази година движението било забранено.

Обяснението на властите било, че в проекта на моста не е мислено по него да минават хора, което би могло да доведе до инциденти с жертви и пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Пенсионер

преди 5 години

Действията на младежите има дълбок смисъл.Картона , картона...Колос на картонени крака.

17

Анонимен

преди 5 години

До ПитърВсички коли, показани в този клип са чисто нови... Както и в повечето клипове, които гледам от различни места на Русия.ти виж на малкия клипчетата - всичко им е безаналогово :)

16

Анонимен

преди 5 години

в проекта на моста не е мислено по него да минават хораушaнките са имунизирани от мислене :)

fallback