18

Пенсионер

преди 5 години

Действията на младежите има дълбок смисъл.Картона , картона...Колос на картонени крака.

17

Анонимен

преди 5 години

До ПитърВсички коли, показани в този клип са чисто нови... Както и в повечето клипове, които гледам от различни места на Русия.ти виж на малкия клипчетата - всичко им е безаналогово :)

16

Анонимен

преди 5 години

в проекта на моста не е мислено по него да минават хораушaнките са имунизирани от мислене :)

15

Генчо бе, чети!

преди 5 години

До Анонимен 13Дришъл, нещо бъркаш!5.3.2018 - Флорида - 8 убити, 9 ранени.14.8.2018 - Генуа - 43 убити.Има официални данни. Просто поискай List of Bridge Failures...Гнусавец!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12 Преди години почти минах Босфора с велосипед, но ме спряха по средата. Не заради велосипеда, ами за азиятската част искали межд. паспорт.

13

Анонимен

преди 5 години

В момента в Русия имаме "мостопад" и затова се препоръчват хартиени превозни средства.

12

Анонимен

преди 5 години

Не съм ходил в Истанбул. Някой да ми каже, по мостовете през Босфора минават ли пешеходци, моля!

11

Бонобо

преди 5 години

Преди много години исках да поработя на о-в Путятин, близо до Владивосток, но съветските власти не ме одобриха, защото съм чужденец, а тогава Владивосток бе затворен за чужденци. Бях си купил нова маска, плавници, шнорхел и добре, че не взех бокс за фотоапарата. Още съжалявам за пропуснатите срещи с октоподи, морски звезди и други екзотични твари.Сега градът е достъпен, много красив, модерен, а мостът "Русский" е невероятен, построен за 3 години.

10

(*_*)

преди 5 години

Браво!Приветствам всеки руснак протестиращ срещу мракобесната руска власт.А това е особено остроумно.

9

Анонимен

преди 5 години

До ПеткаДон Педро, виж клипчето, ама си отвори зъркелите хубаво! И да се разберем - ТИ НЕ СИ ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ КАЖЕ КОЙ КЪДЕ ДА ОТИДЕ!

8

Бонобо

преди 5 години

, "работил по статията", започваш лошо! Преди месеци с "Руска му работа", друго начинаещо , беше написало за комичен случай, как самолет за борба с пожари поля катаджии с вода. Вие наистина ли нямате капка чувство за хумор? Хората си правят майтап, а вие се зъбите! Искате да ви хареса някой?Този мост май не е за пешеходни разходки. Мостът над протока Източен Босфор в тази част е дълъг 1 км и виси на 70 м над водата на стоманени въжета, окачени на най-високите пилони В СВЕТА!

7

Водка

преди 5 години

Как не са направили танк, щяха да ги пуснат

6

Петка

преди 5 години

Е къде видя тия нови коли бе...баси мазните ***..лизци...Стегай си куфарите натам...баси чуждопоклониците

5

Питър

преди 5 години

Искам само да обърнете внимание на един дребен детайл. Всички коли, показани в този клип са чисто нови... Както и в повечето клипове, които гледам от различни места на Русия.Явно и т.нар. "азиатска ***" е далеч, далеч напред от проспериращата европейска България, превърнала се в автоморгата на Европа.

4

И у нас

преди 5 години

У нас има такава наредба, че е забранено велосипедисти да се движат по магистрала. Тъпооооо! Иначе по път може-където е по-опасно и няма аварийна лента.

3

Brown Power Harlem

преди 5 години

Не могат да се окичан със затни ланци като нас и да запашат по един патлак на кръста и да си направят парти с многа кока и бело, влакчета си правят като децата.

2

Анонимен

преди 5 години

И в България е така - нали от там гледаме , а от ЕС пари вземаме. Първо прави после мислим.

1

Евротлантик

преди 5 години

Аз веднъг намерих една картонена кутия от обувки като я ритнах и кракът ми потъна вътре щото тя се скъса.