Снимка: Reuters

Руския държавен глава Владимир Путин впечатли китайския си колега Си Дзинпин с лично приготвени от него блини (руски палачинки), съобщават от телевизия Bulgaria ON AIR.

Двамата бяха на икономически форум във Владивосток, когато Путин покани китайския президент да опита от традиционната руска храна и да пийне глътка водка.

На кадри от събитието се вижда как руския държавен глава и Си Дзинпин са в кулоарите, слагат си готварски престилки и Путин ръчно приготвя вкусните блини.

След това китайският държавен глава опитва традиционното руско ястие, което е гарнирал с хайвер, и вдига тост с чаша водка.

 

Коментари Напиши коментар

45

Бонобо

преди 7 месеца

До Анонимен 42
И виолончелото ли стана обидна дума? А ти знаеш ли въобще какво означава? Можеш ли да кажеш петима най-изтъкнати виолончелисти на ХХ век? Колко от тях си слушал (щото аз двама)? Кои са гастролирали в България? Мърляч неграмотен! Сигурно и диригент е *** дума, и сопрано. Защото между близките приятели на Путин са и Гергиев, и Нетребко. Путин е интелектуалец и живее сред интелектуалци.

44

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 31
И.д.и.о.т, защо всичкото русофобското сте такава воня? Това за джуджетата, за болните и за часовниците непрекъснато излиза във фъшийския цороцоиден сайт. Нищо ново не можете да измислите, акъл нямате за две пари, чувство за хумор - никс мамата! Вярно, тук е мястото, дето можете да излеете вонящите си душици, на улицата ще ви сбият, за някой ще дойде "Бърза помощ". Разбирам ви, ама проявете творчество, малко поне!

43

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 33
А президентът Ф.Д. Рузвелт е бил на инвалидна количка. на мен ми беше даже симпатичен, докато не узнах, че знаел за Пърл Харбър и не е предупредил!
Путин е нисичък, но има черен пояс по дзю-до, кара Су-27, слизал е с батскаф до дъното на Байкал и с миниподводница до дъното на Балтийско море, плувал в ледени сибирски реки, ловил е риба, язди кон, маркирал е амурски тигри, сега се оказва, че може да приготви блини!Кой от западните лидери може да направи всичко това? Дришльовци!