45

Бонобо

преди 9 месеца

До Анонимен 42
И виолончелото ли стана обидна дума? А ти знаеш ли въобще какво означава? Можеш ли да кажеш петима най-изтъкнати виолончелисти на ХХ век? Колко от тях си слушал (щото аз двама)? Кои са гастролирали в България? Мърляч неграмотен! Сигурно и диригент е *** дума, и сопрано. Защото между близките приятели на Путин са и Гергиев, и Нетребко. Путин е интелектуалец и живее сред интелектуалци.

44

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 31
И.д.и.о.т, защо всичкото русофобското сте такава воня? Това за джуджетата, за болните и за часовниците непрекъснато излиза във фъшийския цороцоиден сайт. Нищо ново не можете да измислите, акъл нямате за две пари, чувство за хумор - никс мамата! Вярно, тук е мястото, дето можете да излеете вонящите си душици, на улицата ще ви сбият, за някой ще дойде "Бърза помощ". Разбирам ви, ама проявете творчество, малко поне!

43

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 33
А президентът Ф.Д. Рузвелт е бил на инвалидна количка. на мен ми беше даже симпатичен, докато не узнах, че знаел за Пърл Харбър и не е предупредил!
Путин е нисичък, но има черен пояс по дзю-до, кара Су-27, слизал е с батскаф до дъното на Байкал и с миниподводница до дъното на Балтийско море, плувал в ледени сибирски реки, ловил е риба, язди кон, маркирал е амурски тигри, сега се оказва, че може да приготви блини!Кой от западните лидери може да направи всичко това? Дришльовци!

42

Анонимен

преди 9 месеца

Запомнил съм Саманта, пардон - Марая, пардон Джесика, от едно говънце, което се изssра, като разказваше смешния случай как руски самолет за борба с пожари полял катаджии! Още тогава пролича, че начинаещото лекенце НИКОГА няма да стане джорнализче! От слугинче дама не става!
А блините дали са били с черен или с червен хайвер е однохуйствено - все едно никой русомразец няма да ги опита!
Ваше здоровье, дорогие Си и Володя!

41

Анонимен

преди 9 месеца

Путин - главния алхимик на КГБ'то, а може да посвири и на "виолончело" на китаеца !

40

Анонимен

преди 9 месеца

Малкия лакомо се пресяга към чинията на другарчето си. Руски навици :)

39

Анонимен

преди 9 месеца

"Гледах видеото Китаеца е по-майстор , Путин не можа да обърне плачинката и се разкъса.. А китаеца я направи перфектна.."
=============================================

И аз го гледах още вчера по обяд. На снимката е запечатан моментът, в който Путин признава, че палачинката изпечена от Си Дзинпин, е с идеална форма. Заглавието на този пасквил е чиста манипулация за наивните и доверчивите.

38

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 28
А ти какво си търсиш? Някой да ти изпълни реkтума ли? Или да ти се наложи да търсиш добър дантист?

37

анонимен

преди 9 месеца

В Китай кокошките снасят светлосини яйца

36

Ще се видим!

преди 9 месеца

Момиче начинаеща джорнализка със старобългарското име! Заглавието ти ПАК е отврат!
В него има неприличен намек, достоен за ТУК вилнеещите русомразци! А ако ти имаш нестандартна нагласа, проблемът ти е само твой! Ще си имаш неприятности!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Ако бяхте гледали кадрите, както твърдите, щяхте да видите, че и двамата правят блини. После слагат черен и червен хайвер и хапват. Отпиват и водка.
Но това са подробности. Важното е, че Русия и Китай са в добри отношения, а на сащисаните това никак не им харесва.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Театъра продължава. В страната стачкуват заради пенсиите ...вниманието обача се измества в глупави палачинки :) ленин още живее

33

Анонимен

преди 9 месеца

За диагноза джудже височината трябва да е под 130см за мъжете и под 120 см за жените. Но дори някой да е джудже какво от това? Все едно да се подигравате на някой, че носи очила например.

32

До 31

преди 9 месеца

Иди .от ли си? Нещо несвързано пишеш.

31

Анонимен

преди 9 месеца

До 29
Е, тогава вече ще му викаме путин високото джудже. Руските джуджета са най високите джуджета в света, руските болни - най здравите болни, руските часовници - най бързите в света.....

30

Анонимен

преди 9 месеца

През това време из Германия бяха убити няколко местни, френски джендъри се изпоизплякаха както си знаят, а в Англия признаха кришнарството за водеща религия в кралския двор.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Путин е висок 1.70. За неговото поколение това е ръст над средния. Баща ми беше 1,72 и беше най - високия сред връстниците си. Че доколкото си спомням дори и всред всичките си приятели и колеги, макар, че имаше и по - млади от него. Това с джуджетата говори само за твърде ниско ниво на общата култура. Леекинко се излагате ;)))))

28

Анонимен

преди 9 месеца

Путен ботокса си търси гадже....Дори китаеца е по висок от него ха ха.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Пупи се мазни на китаеца, но опасността се крие точно в жълтурите. Китай ще стане свръх държава благодарение на ***. Ще и вземе Сибир и ще натири пиянките в Маскавата. Ватната държава е обречена на гибел. Скоро ще намалее територията и с около 16,5 млна км.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Путин ще готви на китаеца, защото ще му се наложи да го моли за убежище, след като си призна, че е замисен в отравянето на Скрипал !