Снимка: Reuters
fallback

Американската дизайнерка Лорън Скот, която дълго време е жената до Мик Джагър, бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк, съобщи Франс прес като цитира говорител на фронтмена на групата Rolling Stones.

Джагър е шокиран и поразен от смъртта на 49-годишната Скот, заяви говорителят.

70-годишният Мик Джагър и Лорън Скот са двойка от 2001 г., след като иконата на британския рок се разведе с Джери Хол. Според американски медии бившата манекенка Скот е намерена обесена в апартамента си от асистентка.

Полицията смята, че става въпрос за самоубийство, макар причината за смъртта на Скот да не е официално оповестена.

Мик Джагър, който има 7 деца от четири жени, е на турне в Австралия заедно с Rolling Stones, припомня БТА

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 години

До дедо ТашункоГрешиш - нито е живяла в мизерия, нито е чакала пари от гаджето си. Обличаше повечето по-известни суети на Холивуд. Апартаментът, в който се е самоубила, е нейна собственост и в един от най-богатите квартали.Самоубийствата са на психическа основа. Иначе по твоята логика, нямаше да има бедни скитници по света, понеже се самоубиват от мизерия ...

15

дедо Ташунко

преди 10 години

За съжаление стиснатият старик Джагър не е помогнал на това мило и амбициозно момиче, много надарено в областта на изкуството, но широкопръсто и слабо като менажер. Сашко Попов отново показва арогантност и липса на уважение с подобни заглавия. Джагър има повече от 100 милиона. Ако обичаше жената, с която живее вече 12 години, трябваше да й помогне с 5-6 милиона, които са джобни пари за него. В последните месеци от живота си г-жа Скот е живяла в голяма мизерия и се е надявала да оправи нещата.

14

Анонимен

преди 10 години

L'Wren Scott (преди се е казвала Луан Бамброу) 28 Април, 1964 г. 17 Март, 2014 г. беше Американски модел, дизайнер на мода и костюми. Тя беше приятелката на певеца Мик Джагър от "Ролинг Стоунс". (цитат от Уикипедия)

fallback