16

Анонимен

преди 10 години

До дедо ТашункоГрешиш - нито е живяла в мизерия, нито е чакала пари от гаджето си. Обличаше повечето по-известни суети на Холивуд. Апартаментът, в който се е самоубила, е нейна собственост и в един от най-богатите квартали.Самоубийствата са на психическа основа. Иначе по твоята логика, нямаше да има бедни скитници по света, понеже се самоубиват от мизерия ...

15

дедо Ташунко

преди 10 години

За съжаление стиснатият старик Джагър не е помогнал на това мило и амбициозно момиче, много надарено в областта на изкуството, но широкопръсто и слабо като менажер. Сашко Попов отново показва арогантност и липса на уважение с подобни заглавия. Джагър има повече от 100 милиона. Ако обичаше жената, с която живее вече 12 години, трябваше да й помогне с 5-6 милиона, които са джобни пари за него. В последните месеци от живота си г-жа Скот е живяла в голяма мизерия и се е надявала да оправи нещата.

14

Анонимен

преди 10 години

L'Wren Scott (преди се е казвала Луан Бамброу) 28 Април, 1964 г. 17 Март, 2014 г. беше Американски модел, дизайнер на мода и костюми. Тя беше приятелката на певеца Мик Джагър от "Ролинг Стоунс". (цитат от Уикипедия)

13

Анонимен

преди 10 години

Каква "лоша" асистентка :)))))

12

Стефчо

преди 10 години

Няма такава дизайнерка с такова име. Има с такъв приет псевдоним. Научи се поне да знаеш за кого пишеш. Ха , дано видя сега как ще и преведеш ИСТИНСКОТО име на тази еврейка. Писна ми от *** списващи само и само да намерят мястото си в горния десен край на статията в този измислен сайт с някоя "новина".Знаеш на кой му пука тук ,че някаква си кифла литнала в небесата. ТОЧНО НА НИКОЙ. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО СЕЛО ТУК.ТАКИВА НЕЩА СТВАВАТ ВСЕКИ ДЕН.

11

циника

преди 10 години

А тази крякаща жаба Мик Джагър докога ще ни тормози по сцената, създавайки алюзията за селско блато?

10

Анонимен

преди 10 години

Дължала е 6 млн долара покрай бизнеса си, дълговете й са от 2006 и постоянно се покачват. Да беше споделила със старика, сигурно щеше да й помогне. А до Катя Иванова - тази жена е била на близо 50 години. Има ги много такива в шоу средите - на около 50, а изглеждат на 28. Като манталитет си е била за него.

9

Иаз

преди 10 години

И аз да дължа 6 милиона долара и аз ще се самоубия...

8

Яя

преди 10 години

Странно е това с обесването. Жените по принцип се самоубиват с хапчета, рязане на вени или скок от високо. Обесването го практикуват мъжете.

7

Анонимен

преди 10 години

Предполагам, че и двамата са с изразени личностни разстройства и съответно емоционални вампири спрямо хората и един спрямо друг. При нея се е развила и е взела връх клинична депресия и се е самооубила. Възможно е и да е установила, че има някаква по-тежка болест...

6

катя иванова

преди 10 години

Голяма мода излезе - красиви, млади момичета с набръчкани , ама богати "известни" мъже с няколко предишни бракове.. За пари ли, за слава ли, те си знаят... Дано Господ бъде добър с тези момичета - да не свършват като тази ... Да се откажат о време , да си поемат пътя с подходящ човек до тях

5

Анонимен

преди 10 години

До bgкакво общо има ?.. Де Ямбол, де ..

4

Анонимен

преди 10 години

Парите не са напарвили никого щастлив.

3

bg

преди 10 години

Gospod nema da ja prosti zashtoto samoubiistvoto e grjah.

2

bg

преди 10 години

Zashto se e obesila?Nali CCCP izgubi Studenata Voina?

1

Анонимен

преди 10 години

bog da ia prosti. tia si znae za6to go e napravila.