fallback

Общ преглед
Над 8000 фенове, сред които и градоначалникът на София Йорданка Фандъкова, уважиха юбилея на група "Сигнал" в зала Арена Армеец. Данчо Караджов и компания, които се събраха след 22 години раздяла, доказаха, че българският рок е жив и се отблагодариха за любовта на своите фенове с култов концерт, продължил близо 3 часа.

Младо момиче спечели мотор, друго си тръгна с уникална китара. Двама влюбени допълниха с романтика надслова на концерта "Нашата любов", като публично обявиха желанието си да вдигнат сватба от сцената. Това бяха акценти от концерта, но не те го направиха уникален. А неразрушимата връзка между музиканти и публика.

Няма нищо по-хубаво за една група да види как хиляди пеят всяка нейна песен независимо дали е нова или от началото на 80-те години на миналия век. А още по-хубавото е, че това е българска група.

За тези 35 години "Сигнал" имат редица успехи у нас и чужбина, над 6000 концерта, хитове, които със сигурност са сред класиките на родната музика и още, и още... Но те имат и най-ценното, което се затвърди със снощния концерт - верни почитатели.

"Айде, Данчо!" звучеше след всеки куплет от фен зоната пред сцената, а Данчо Караджов спокойно можеше само да държи микрофона.

Зрителите чуха премиерата на най-новата им песен "Нашата любов", както и една от първите - "Мина", като музикалната приказка обхвана над три десетилетия.

Не на последно място трябва да се отбележи, че част от средствата от концерта ще бъдат отделени за закупуването на специализиран транспорт за хора с увреждания. Част от които бяха на първите редове пред сцената.

Цялата галерия от концерта разгледайте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 10 години

До Иван МиджуровА как разбрахте,че са 5000 билетите?

19

Анонимен

преди 10 години

be tuka samo lumpeni koito plyvat samo ,q da kajat te kakvo sa napravili i kolko sa izvsestni stanali mmm da s izkazvaniq ot tozi rod daaaa

18

СТОЯНОВ

преди 10 години

Уважаеми музиканти от всякъкъв стил-от 25 години насам -някой да е написал песен?НЕ!Тогава за какви стари лаври само дърдорите-по-добре се поучете от румънците който сътвориха хитове на света-стига с тези стари муцуни-а имаме куп таланти!

fallback