20

Анонимен

преди 10 години

До Иван МиджуровА как разбрахте,че са 5000 билетите?

19

Анонимен

преди 10 години

be tuka samo lumpeni koito plyvat samo ,q da kajat te kakvo sa napravili i kolko sa izvsestni stanali mmm da s izkazvaniq ot tozi rod daaaa

18

СТОЯНОВ

преди 10 години

Уважаеми музиканти от всякъкъв стил-от 25 години насам -някой да е написал песен?НЕ!Тогава за какви стари лаври само дърдорите-по-добре се поучете от румънците който сътвориха хитове на света-стига с тези стари муцуни-а имаме куп таланти!

17

Рокаджия

преди 10 години

Моите уважения,но сравнено с Алекси Лаихо няма нищо общо.Твърде далеч са от истината Данчо и компания.Сигурно и голяма част от музиката им е крадена по време на комунизма не съм се интересувал.Но така е унас докато умрът няма да се откажат,като Лили.Съвременната рок музика е много по различна и с бездарници не се получава,а когато бездарниците нямат и акъл хептен.Тези дето се имат за доаени у нас,нямат нито един концерт в чужбина пред пълен стадион нали е така.

16

alexjrmarino

преди 10 години

До StefМъртъв е за тебе, но ти никога не си се събуждал.. Фейсбук alexjrmarino

15

Темерут

преди 10 години

Верно, баш Данчо Мъката! Може ли това да бъде песен!? Може ли!? Може ли!? Веднъж някаква го нарече на свободен концерт пред НДК най-добрият вокал на България... Да се каже, че попресили е нищо! Ако това е най-добрият вокал на България нещата действително са много зле! Група Сигнал са чалга в рока! Тъжно, но за това пък неоспоримо!

14

mo

преди 10 години

Ужаст

13

Пламен

преди 10 години

ОК, имат някаква история пичовете, имат фенове. Обаче това беше жалка подигравка с фен базата - малка и евтина сцена, адски кофти осветление, никаква идея и структура на шоуто, нито едно видео, мислено за концерта, а само общи заставки изтеглени от Интернет. През цялото време залата беше светла, сцената като операционна - разбирам че на камерите им трябва осветление, ама чак да няма грам динамика... За селянията тип Къци с томболата не коментирам дори. И това на фона на зверски цени на билетите!

12

c187

преди 10 години

Хора, преди няколко години барабаниста на Сигнал ми се обади, защото и аз съм барабанист и ме помоли да му дам под наем моите барабани, понеже нямаше как да си довлече неговите до "провинцията" разбрахме се за наема да е 50 лв. което е нищо спрямо тлъстия хонорар на бандата от общината...... След концерта пихме по бира в ресторанта където свириха. Поговорихме за музика и не само.. държаха се супер надуто,ама супер надуто ! оплюха много кадърни музиканти и накрая ми платиха 30 лв.

11

TooN

преди 10 години

Рокаджия съм от как се помня, ама никога не съм харесвал "Сигнал". Аргументът ми е съвсем ***: Кажете ми 5 тяхни истински рок парчета? Не балади, а бързи рок хитове? НЯМА! Аз освен "Каскадьори" и "Може би" не се сещам!PS: На колегата от 11 бих му дал 6+, много истина има в на пръв прочит заядливата критика... факт е написаното.

10

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

Ейййй, само критици тук бре! Как не се намери един да каже- ЕВАЛА! К'во ще я бъде с тая държава и с тоя народ бре!Навсякъде ЧАЛГА! Чалга-музика, чалга-мислене, чалга-хора.............

9

az

преди 10 години

До Иван Миджуровне се 5000. по- малко са, около4500. за другото си прав

8

Николет Лозанов

преди 10 години

какъв бг рок, какъв Сигнал бил жив, за 20 години имат 3-4 албума ,както и другите им колеги от едно време,някой дори и не са издавали, пеят 5-6 песни от преди 35 години. За визията да не говорим!

7

Анонимен

преди 10 години

Данчо мъката:)

6

берия

преди 10 години

КОЙТО МУЗИКАНТ СИ ПОКАЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРИСТРАСТИЯ,ТОЙ ГУБИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ. ПОВЕЧЕТО МУЗИКАНТИ ПОБЪРЗАХА ДА СИ ЗАСВИДЕТЕЛСТВАТ ПРИВЪРЗАНОСТТА СИ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ И БЯХА ДО ТАМ. ДАНЧО КАРАДЖОВ Е ЕДИН "ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРЕН" ,ПОСРЕДСТВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЕЧЕ.

5

Иван Миджуров

преди 10 години

E как само от при 5000 продадени билета станаха 8000 присъстващите не ми е много ясно, ама карай 35 години са все пак... :))

4

педали да няма

преди 10 години

в тази държава, това е най-важното! Само метъл!

3

Сигнал

преди 10 години

Евала пичове

2

Социалист

преди 10 години

Страхотен концерт си беше!

1

Stef

преди 10 години

много си е мъртъв дори :)