Снимка: ICreative events

Общ преглед
Не един, а трима станаха победители в конкурса „Двойник на Дичо“. Бисер, Георги и Мирослав се изправиха един срещу друг на сцената в бар La Cubanita на 30-и март като държанието им бе повече приятелско, отколкото като на конкуренти.

Всеки от тях изненада музиканта със специално приготвен подарък, а на свой ред Дичо реши да отвърне на добрия жест като покани и тримата да почиват в хотела му в Синеморец.

Още по темата

Допълнителният важен бонус е, че и тримата ще участват в един от най-новите му клипове. В момента рокаджията работи над три нови музикални проекта. По време на шоуто той излезе на сцената с Мирослав, който изсвири на бас с Дичо две парчета.

Също така музиканта с неговата приятелка Карина, опитаха от домашно приготвена торта, сготвена от Бисер. А с енергия Дичо ще се зареди чрез подаръка на Георги, който е билков чай, донесен у нас от Аржентина.

Цял месец двойници на Дичо изпращаха свои снимки и обясняваха кое тяхно качество е най-близо до известния музикант. Тримата финалисти също споделиха любопитни моменти, в които са ги бъркали с изпълнителя на „Ледено момиче“. Какво ще се получи от новото приятелство между двойниците и Дичо, ще видим в най-скоро време.

Бисер Петков, Мирослав Радев и Георги Георгиев не само външно напомнят на изпълнителя, но имат сходни с неговите хобита. Всички са приблизително на една възраст, а двама от тях са и неговата зодия - стрелец.

Георги, например, се занимава с йога и бокс - две неща, по който и Дичо е  привлечен. Бисер е доста добър кулинар, обича рок музиката и има красива жена, също като музиканта, а Миро показа  умения като свири на бас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар