Slash Снимка: Reuters
fallback

Легендарният китарист Slash ще пристигне в София на 3 февруари - ден преди концерта си в зала "Фестивална", съобщиха организаторите.

Той ще бъде придружаван от музикантите от своя солов проект "Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators" - Майлс Кенеди /вокал и китара/, Франк Сидорис /китара/, Брент Фитц /барабани/ и Тод Кърнс /бас/. Бандата пътува с технически екип от 16 души и 11 тира собствена продукция - сцена, звук и осветление.

Кулинарните им предпочитания включват ястия от пиле с екзотични подправки, риба и морски дарове, задушени на пара зеленчуци, кафяв ориз, разнообразни десерти, прясно мляко - нискомаслено и соево, свежи плодове, прясно изцедени сокове, различни видове сирена и сурови ядки.

По време на предстоя му в България категорично е забранена употребата на твърд алкохол както от музикантите, така и от целия технически екип. Същото правило важи и за цигарите. Единственият алкохол, поръчан от Slash и компания, е бира и тя задължително трябва да бъде българска, посочват организаторите.

Охраната и пропускателният режим на концерта ще бъдат изключително строги. Забранено е внасянето на запалими продукти, стъклени бутилки, отровни вещества, звукозаписни устройства, професионална фото и видео техника, прожектори и лазерни и точкови фенерчета. На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол, наркотични и упойващи вещества, както и лица, които при поискване не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им.

Непълнолетните лица няма да бъдат допускани на концерта без пълнолетен придружител. Необходима е специална декларация за придружител на непълнолетно лице.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 11 години

Saul Hudson, Slash e легенда в рока , а вие ла-нари чалгари може и да не споделяте мнение. изпълнението на "Sweet child o'mine" (Acoustic) с Myles Kennedy е шедьовъ , жалко че не можете да го усетите , нямате сетива за подобна музика!

13

До Уркото

преди 11 години

Еми ще си я шмъркат. За разлика от теб, който брои жълти стотинки и се чуди как да си плати сметката за ток. И най-вероятно си някакъв пропаднал безработен ***, или и да имаш работа си някаква мишка работеща за 500лв. Ха-ха-ха ***.

12

Асен

преди 11 години

До Анонименда бих го разпознал, но това какво променя. за разлика от Джеимс Хетфилд този може да свири. не са много поканените от Ози, Майкъл Джексън, и тн. за китарист.

fallback