14

Анонимен

преди 11 години

Saul Hudson, Slash e легенда в рока , а вие ла-нари чалгари може и да не споделяте мнение. изпълнението на "Sweet child o'mine" (Acoustic) с Myles Kennedy е шедьовъ , жалко че не можете да го усетите , нямате сетива за подобна музика!

13

До Уркото

преди 11 години

Еми ще си я шмъркат. За разлика от теб, който брои жълти стотинки и се чуди как да си плати сметката за ток. И най-вероятно си някакъв пропаднал безработен ***, или и да имаш работа си някаква мишка работеща за 500лв. Ха-ха-ха ***.

12

Асен

преди 11 години

До Анонименда бих го разпознал, но това какво променя. за разлика от Джеимс Хетфилд този може да свири. не са много поканените от Ози, Майкъл Джексън, и тн. за китарист.

11

Анонимен

преди 11 години

Дали някой ще го познае на улицата ако се появи с риза, панталон, сресан, с прибрана коса и без тъмни очила????? Надали! Докато Джеймс хетфийлд например ще го познаеш всякак. после *** ми кажи че външния вид не правел пиар, а било само талант. Грънци!

10

сас

преди 11 години

Много интересно. Аз пък си мислех, че Рунтавия Пудел ще яде бобена чорба по манастирски, чеверме и мазни пилешки дробчета на грънци. Защо ли си меслех, че ще пие греяна българска ракия и ще пуши "весели цигарки" на ишлеме. Пък после да отиде някой чалга вертеп, да му удари по един мазен балкански кючек, да пусне 100 долара в оскъдните монокини на някоя силиконова танцьорка и чалгаджийка. И какъв пиян рокаджия ще бъде, ако не спретне един хубав ръкопашен бой. Пък после на самолета и 3 дни в транс

9

Анонимен

преди 11 години

ми те пияни ако не пускат той пред празна зала ли ще свири бе

8

до 9

преди 11 години

Ти си много ***, бе човек. Не се ли притесняваш малко от този факт

7

Уркото

преди 11 години

Кой го интересуват тия морално деградирали холивудски дядки??? Да си шмъркат коката на спокойствие и да не се занимават с глупости вече

6

лумпенфен

преди 11 години

Много изчерпателно! Ще ви бъдем признателни ако ни информирате каква тоалетна хартия е поръчал и най-вече дали е българска?!

5

Анонимен

преди 11 години

Поредният ***,който идва в България.

4

не го мислете

преди 11 години

Нееее беее, ще си дойдат пияни........

3

Владо

преди 11 години

Тоя пич е изпил един басеин уйски и е изшмъркал годишното производство на Колумбия, а сега дори цигарите били забранени. И старите динозаври изтрещяха. Сигурно е на диета с овесени ядки:)

2

Готино

преди 11 години

Аз статия с повече грешки не съм виждал никога..

1

Расъл уРасник

преди 11 години

"...пропускателният режим на концерта ще бъдат изключително строги" мммм дааа. Прочетохме ги. При това положение не му трябва зала Фестивална. Може да си изнесе рецитала в някоя от малките залички на кино Арена.