Accept на фестивала в Каварна преди две години. Снимка: Булфото
fallback

Легендарната хеви метъл група Accept ще гостуват отново у нас.

Немската машина ще разтресе зала "Универсиада" на 20 октомври по покана на Loud Concerts, а билетите влизат в продажба от днес, 18 юни.
 
Метъл инвазията ще бъде в подкрепа на последния албум на бандата “Stalingrad”.

Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв., а в  деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада цената им ще бъде 45 лв.

След многобройни промени в състава и години на затишие Accept отново започват работа. Този път с нов вокал в лицето на Mark Tornillo, с който записват през 2010 г. успешния албум “Blood Of The Nations”.

Наследникът на “Blood Of The Nations” не закъснява и по-рано тази година излезе “Stalingrad” - класически хеви метъл албум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Николай

преди 11 години

Защото в залите няма ядене, пиене и простотия ;)

32

...

преди 11 години

дай боже по-често такива концерти в родината :) все по често засичам по улиците малките метълчета с мешки,разни готик мацки,блекчета и т.н. нали знаете че на определен период модата се завръща и след няколко години силиконките няма да са мода с грозните си чутури и ще се правят че харесват метъл за да са модерни :) нека не забравяме и всичкото хаус маниаци дето ходи с пънк прически без да знае,но важното е да са модерни ! :)

31

тцЪ

преди 11 години

Гледах ги веднъж с Udo, гледах ги втори път с Mark Tornillo - и двата пъти ми издухаха главата. Ще се ходи и трети път :)

fallback