Снимка: Istock

Лятото вече е тук и предстоят едни от най-вълнуващите спортни събития, като черешката на тортата са Европейското първенство по футбол и Летните олимпийски игри във Франция. Събития, които обединяват и предлагат несравними моменти на радост, драматизъм и спортни постижения.  
 
Дори и тези от нас, които няма да присъстват на живо на Игрите в Париж или на Европейското в Германия, могат да преживеят пълноценно всеки спортен миг със семейството и приятелите. Това включва не само настроението и компанията, но и оптималната среда у дома.  
 
Ето защо сега е времето да направите нужните инвестиции, като не пренебрегвайте факта да пазарувате разумно и да се възползвате от сезонните промоции.  
 
От 7 до 11 юни предстои "Летен супер уикенд" в Технополис, през който ви очакват хиляди оферти с намаление до -40%. Не бива да ви смущава възможността да си закупите повече от планираното, тъй като всички продукти над 300 лв. могат да бъдат закупени с до 20 безлихвени вноски. Промоцията е валидна във физическите магазини Технополис, както и онлайн на technopolis.bg.

Ние ще ви предложим осем продукта, които ще подобрят комфорта и удоволствието ви по време на спортните събития, но също така ще добавят стойност и функционалност на вашето домакинство.

1. 4K Ultra HD LED Smart телевизор TCL 98P745

Качественият телевизор е сърцето на всяко спортно изживяване у дома. Технологиите са се развили значително през последните години, предоставяйки по-добра картина, по-ярки цветове и по-реалистични изображения и предлагат изключителна детайлност. Ще можете да видите всяка мимика на играчите, което създава усещане за присъствие на самото събитие. Европейското първенство по футбол и Олимпиадата са перфектният повод да инвестирате в нов телевизор. Нашият избор е 98-инчовият 4K Ultra HD LED Smart телевизор TCL 98P745. Освен с перфектната си картина той ще ви спечели и с кристалния и мощен звук, задължителна част от истинското преживяване при мачове или пък на прага на олимпийски рекорд. Предоставя лесен достъп до стрийминг платформи, което е предпоставка и за филмови вечери с цялото семейство.  

2. Хладилник Haier HDW 3618 DNPW

Ако продължим спортната линия, естествено идва и житейският извод - няма нищо по-хубаво от студена бира по време на вълнуващ футболен мач или олимпийско състезание. Хладилникът Haier HDW 3618 DNPW ще ви гарантира, че бирата винаги ще бъде освежаваща и готова за консумация. Новият хладилник е не само полезен, но и необходимост. Той ще ви изненада не само с ефективността си, но и с тихата си работа. Оборудван е с  инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо от обикновените компресори и идва с 12-годишна гаранция. Иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във фризера по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. Което носи и улеснението, че повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Благодарение на зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време. Друга екстра, която не бива да се подценява е лесният контрол, а цифровият сензорен дисплей позволява да правите настройки без да отваряте хладилника.

3. Уред за здравословно готвене Beko FRL 2242 B

Какво е спортно изживяване без класиката към бирата пържените картофки? Забравете харча на много олио и гответе здравословно. Това е девизът на уреда за здравословно готвене Beko FRL 2242 B. Той ще ви помогне да зареждате картофките бързо, което ще ви гарантира, че няма да изпуснете най-важните моменти от спортните събития. Разбира се, той ще ви бъде верен помощник в кухнята не само покрай спортните страсти. С него можете да готвите зеленчуци, месо, омлет, сладкиши и изборът да бъде с масло или без никаква мазнина е ваш. Фритюрникът разполага с таймер на готвене и автоматично спиране, а индикатор ще ви даде знак, когато достигнете желаната от вас температура.

4. Комфорт у дома с инверторен климатик Haier AS35PBPHRA-PRE/1U35MEPFRA-H

Летните месеци могат да бъдат много горещи, особено по време на големите спортни събития, когато адреналинът и вълнението са на високо ниво. Климатиците са идеалното решение за поддържане на комфортната температура у дома. Ето защо нашият избор е за инверторния климатик Haier AS35PBPHRA-PRE/1U35MEPFRA-H. Той е с ниско ниво на шум, антибактериален филтър и изключително енергийно ефективен. Прахът, алергените и други вредни частици ще останат в историята - освен комфортна температура, ще се наслаждавате на чист и свеж въздух у дома. И нещо изключително важно - ако го закупите сега, ще избегнете дългото чакане на дата за монтаж, което често се превръща в проблем при покупка на климатик през най-горещите месеци от годината - юли и август.

5. Прахосмукачка робот Marstak T9

Продължваме с още едно предложение за домакинството - прахосмукачка робот Marstak T9. Какво я прави незаменим помощник в дома и какви са предимствата ѝ? Спестява време и почиства, докато вие се занимавате с други важни задачи или просто си почивате. Тя може да бъде програмирана да работи по график, което означава, че вашият дом ще бъде чист дори когато не сте у дома. Оборудвана е със сензори и навигационни системи, което ѝ позволява да покрива всеки ъгъл на стаята и да избягва препятствия. Ефективно събира прах, мръсотия и косми от домашни любимци от различни повърхности - както върху килими, така и на твърди подове. Управлението с приложение през телефон е допълнително улеснение. Тя е компактна и лесна за съхранение и изисква минимална поддръжка.

6. Смартфон Motorola Moto G14 Sky Blue

Смартфонът Motorola Moto G14 Sky Blue е атрактивен избор за всеки, който търси надежден и стилен смартфон на достъпна цена. Защо заслужи нашето внимание? Впечатлява със своя елегантен и модерен дизайн. Снабден е с мощен осемядрен процесор и достатъчно RAM памет, осигурява бърза реакция при изпълнение на ежедневните задачи, като сърфиране в интернет, социални мрежи и гледане на видеа. Това го прави отличен избор за хора, които търсят баланс между качествои цена. Със своята батерия с голям капацитет, смартфонът гарантира продължителна работа без нужда от често зареждане. Това е особено полезно за активни хора, които прекарват много време в движение и не искат да се притесняват дали ще останат без телефон през деня.

7. Лаптоп Asus Vivobook 15 X1504VA-NJ924

Лаптопът се превърна в необходимост за всеки и неделима част от нашето ежедневие, включително и работно. Asus Vivobook 15 X1504VA-NJ924 съчетава мощност, стил и функционалност. Снабден с мощен процесор и достатъчно RAM памет, той осигурява бърза работа при изпълнение на множество задачи едновременно. Този лаптоп е идеален за всичко – от ежедневни дейности като сърфиране в интернет и работа с офис приложения, до по-сложни задачи като редактиране на мултимедийни файлове и игри. Разполага с 15.6-инчов Full HD дисплей, който предлага ярки и ясни изображения. Това е особено полезно при гледане на филми, работа с графики или редактиране на документи.

8. Електрически скутер-тротинетка Argento Active Sport

Електрическите скутери и тротинетки стават все по-популярни като алтернатива за придвижване в градската среда. Електрическият скутер-тротинетка Argento Active Sport предлага множество предимства, които го правят идеален избор за хора, търсещи удобен, ефективен и екологичен начин на транспорт. Моделът има три нива на скорост - до 6 km/ч, до 20 km/ч и до 25 km/ч. Това прави тротинетката перфектна за бързо придвижване, като лесно можете да избягвате задръстванията и да достигате до вашата дестинация значително по-бързо. Една от ключовите характеристики на Argento Active Sport е неговата издръжлива батерия. С едно зареждане можете да изминете значителни разстояния - до 80 км с едно зареждане, което го прави идеален за ежедневна употреба, било то да отидете на работа, на училище или просто да се разходите за развлечение. Максималното натоварване е 120 кг., а предните и страничните LED осветления подобряват видимостта през деня и нощта.

Ако тези предложения не са ви достатъчни, можете да разгледате всички промоционални оферти по време на "Летен супер уикенд" в Технополис.