Генералният мениджър на Хилтън София Бони Манси и шеф готвачът Симо Саез

Хилтън София стана подиум за фантастичното ревю на световноизвестна модна кралица Агата Руис де ла Прада. Бляскавото събитие "Spanish Fashion Night Sofia", което се проведе късно снощи в емблематичния петзвезден хотел в сърцето на Южния парк, събра множество гости, които се докоснаха до последните творения на фамозната испанска дизайнерка. Моделите демонстрираха характерните за марката щампи, смели цветове и авангардни дизайни, спечелили международна слава на Прада.

 

Генералният мениджър на Хилтън София Бони Манси и Агата Руис де ла Прада

Вечерта в Хилтън София продължи в унисон с колорита на Иберийския полуостров, а изненадите надхвърлиха и най-смелите очаквания на гостите. Богата феерия от цветове, изискана гастрономия и страстни фламенко ритми бяха само част от незабравимата атмосфера на нощта, която перфектно се вписваше в креативността и артистичността на дизайнерката.

 

Един от ексклузивните гости на специалната испанска вечер в Хилтън София беше Флоренсио Санчидриан - световен посланик на иберийския хамон. Гостите на петзвездния хотел имаха невероятната възможност да опитат от най-добрата шунка в света за 2024 година, която беше нарязана и сервирана лично от самия шеф. А в края на модното шоу те опитаха и традиционна испанска паеля. Уникалният испански деликатес беше приготвен на живо от Симо Саез - шеф готвач с опит в ресторант с Мишлен звезда, който заема място и в класацията на топ 5 най-добри готвачи на ориз в света. По време на коктейла гостите се насладиха още на най-висококачествено испанско вино, придружено от разнообразие от испански сирена и колбаси, добавяйки последен щрих към незабравимото културно изживяване.