Снимка: Пикадили

Общ преглед

Храна от ценители и за ценители – това представлява новият Гурме каталог на Пикадили, който включва селекция от продукти за празничната трапеза. Специалитетите демонстрират най-доброто от гурме кухнята, която изисква високо качество, добър вкус, гастрономически талант и въображение.

Клиентите на Пикадили вече могат бързо и лесно да се превърнат в истински кулинарни майстори, като се възползват от висококачествените храни и напитки с различните видове ордьоври, основни храни, следястия и десерти.

Продуктите са специално подбрани и са на много атрактивни, намалени цени.

Гурме каталогът е валиден от 11 декември 2014 г., а продуктите от него ще бъдат налични в супермаркетите до 7 януари 2015 г.

Сред кулинарните деликатеси в Пикадили са печена пуйка, холандско козе сирене, моцарела с босилек, сирене Бурата, испанска лонганиса, хляб със стафиди и къри, диви скариди Гамбон, черен хайвер и октопод, пастърма Black Angus, патешко конфи, френски кестени, коледен щолен и много други.

Заедно с гурме продуктите в Пикадили и в магазините за ежедневно пазаруване Пикадили Дейли за предстоящите празници се предлага огромно разнообразие от свежи храни, пакетирани продукти, прясно изпечени хлебни изделия, десерти, широк избор от вина и напитки, както и атрактивни коледни предложения.