Използването на качествена тоалетна хартия може да изглежда като маловажен аспект от ежедневието, но в действителност има значителни последствия за здравето и комфорта на всеки от нас. При покупката на тоалетна хартия винаги трябва да обръщате внимание на качеството на продукта и да избирате марки, които се грижат за вашето благополучие, а все по-често и за опазването на околната среда.

Качествената тоалетна хартия е направена от меки и нежни материали, които са подходящи за чувствителната кожа. Помага за предотвратяване на раздразнения и алергични реакции, които могат да възникнат при употребата на груба или агресивна тоалетна хартия. Тя обикновено е по-плътна и по-абсорбираща, което я прави по-ефективна при използване. Това осигурява по-добра хигиена и чувство на свежест.

Кой обаче определя най-точно качеството? Отговорът е един - потребителите.

Чрез проучването за "QUDAL" швейцарската организация ICERTIAS измерва удовлетворението и личния опит на потребителите относно абсолютното качеството на продуктите, които се предлагат на пазара. Проучването обхваща повече от 50 различни комерсиални и некомерсиални категории.

Това, което трябва да се отбележи е, че всички въпроси са с отворен край, т.е. на анкетираните не са предоставени варианти за отговор, а са избрали свободно името на бранда, който е техен фаворит.

През 2024г. потребителите дадоха на Milde наградата "Qudal" за абсолютно най-високо качество на българския пазар в категория тоалетни хартии.

Брандът стъпва у нас през 2007 г. и със своята взискателност и иновативност си спечели лидерската позиция на премиум пазара на тоалетна хартия. Нови продукти, високо качество и уникални парфюмни аромати са само част от силните страни на марката.

Milde е премиален продукт с перфектна комбинация от съвършена мекота, плътност, абсорбация и изтъчен аромат.

Грижа и индивидуалност

В основата на продиктите на Milde стои една цел – грижа за духа и тялото. Меката текстура на качествената тоалетна хартия осигурява по-голям комфорт и удобство при употреба. Това е особено важно за хора с чувствителна кожа или за хора, които страдат от различни медицински състояния.

Всеки от нас има индивидуални предпочитания, затова и колекцията на Milde включва различни уникални серии:

Relax Purple

Бяла хартия с нежни светлолилави мотиви, притежаваща приятен успокояващ цветен аромат на магнолия с флорално-плодови и дървесни нотки.

Cool Blue

Бяла хартия с нежни светлосини мотиви. Синята опаковка Milde ще ви създаде чувството за свежест и чистота. А ароматът, напомнящ свеж морски бриз, ще ви нашепва за морските вълни и слънчевите дни.

Energy Green

Energy Green е предложението за всеки, който обича да се наслаждава на живота сред природата. Бялата хартия с нежни светлозелени мотиви ще ви плени с аромат на свежи зелени нотки – сърцевина на листа от лилия и лавандула и фина основа на сандалово дърво.

Sensitive

Бялата хартия Sensitive е с деликатен аромат и за хора, които са с по-деликатна кожа. Тя е тествана дерматологично.